Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Předína byla devítigólová


Branky


0

Fotbalisté Předína konečně naplno zabodovali, což odnesly Kojetice devítigólovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v závěru poločasu

Předín nastoupil do zápasu s odhodláním konečně naplno zabodovat a také si od začátku utkání šly tvrdě za svým. První branku vstřelil ve 20. minutě tradiční střelec Tomáš Vrbka, který se trefil ve čtvrtém jdoucím zápase po sobě 1:0. V té době musel předvést svoje brankářské kvality domácí Pavel Hašek. Na další trefu si musela velmi početná návštěva 160 lidí počkat do 40. minuty, kdy se prosadil Daniel Píša 2:0. Ve 41. minutě musel navíc hostující Tomáš Svoboda pod sprchy. Domácí využili přesilovku dokonale. Ještě před odchodem do kabin zařídil bezpečné vedení Patrik Šindelář.

Brankové hody Předína pokračovaly i po přestávce.

Domácí tým byl v tomto utkání hladový po střílení branek a také se hned od začátku do svého soupeře zakousli. Již ve 47. minutě prostřelil Pavla Lampíře jeho jmenovec Pavel Šplíchal 4:0. Tentýž hráč si vše zopakoval v 52. minutě 5:0. Menší střeleckou pauzu utnul v 70. minutě obránce Předína Vojtěch Kos 6:0 a odstartoval domácí střelecké hody, kdy v rozmezí tří minut Předín skóroval třikrát. V 72. minutě zvyšoval na 7:0 Petr Pivoňka, a když o minutu později stejný hráč dal na 8:0, začalo se ozývat známé hokejové deset, deset. Domácí nebyli tomuto přání fanoušků daleko, ale konečný výsledek se zastavil díky brance Dominika Veleby z 85. minuty na výsledku 9:0. Hosté z Kojetic tak nebodovali ve třetím zápase po sobě s velmi pasivním skórem 1:20.



Ohlasy k zápasu


Předín
Vybíral Kamil, vedoucí Předína: Od začátku zápasu byla převaha na straně domácích. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a po zásluze vysoko vyhráli.




Sestavy


Předín
P. Hašek [-] - P. Frenc [-] , D. Píša [-] , V. Kos [-] , M. Šindelář [-] , D. Bouda [-] (69. M. Suchna [-] ) - P. Šindelář [-] , P. Šindelář [-] (55. J. Šindelář [-] ) , T. Vrbka [-] - - P. Šplíchal [-] (79. D. Veleba [-] ) , P. Pivoňka [-]

Kojetice
P. Lampíř [-] - M. Vaníček [-] , J. Ujčík [-] , T. Svoboda [-] , D. Sochor [-] - J. Svoboda [-] , M. Barák [-] , J. Tůma [-] , J. Sedlák [-] - M. Šimek [-] , S. Mucska [-] -

ŽK: 60. M. Vaníček , 68. J. Ujčík . ČK: 41. T. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Hašek , P. Šplíchal .
Místo: Předín. Počet diváků: 160. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - MOUCA Martin (N), EIS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.