Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice daly vedoucímu Újezdu tři branky přesto prohrály


Branky


0

Horní Újezd nadále vévodí III. třídě skupiny B bez ztráty kytičky. Jejich bodový rozdíl na druhé Radotice již činí propastných sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Újezd s přehledem vyhrál první poločas

Do zápasu mezi Heralticemi a Horním Újezdem nastoupily týmy s odlišným bodovým ziskem. Heraltice zatím čekají na první bod, naopak Horní Újezd o žádný nepřišel. Otázkou zápasu nebylo kdo vyhraje, ale o kolik zvítězí hosté. Síla v útoku byla jednoznačně na straně Horního Újezdu. Duo Čermák-Durda zatížilo konto soupeřů šestnácti zásahy. Jenže tato dvojice byla po dvanácti minutách rozdělena. Ikona Horního Újezdu Radek Durda musel nuceně opustit hřiště pro potíže s kolenem. Domácí Heraltice držely krok s lídrem tabulky půl hodiny. Převahu hostů, kteří nastřelili v prvním poločase třikrát brankovou konstrukci, zúročil gólově ve 31. minutě Michal Čermák. Za dvě minuty uklidnil hosty další brankou Pavel Míča 0:2. Před odchodem do kabin se ještě trefil Marek Zvěřina, který již zvyšoval na 0:3.

Horní Újezd v druhé půli polevil a povolil Heralticím snížení skóre

Do druhého poločasu nastoupil čerství Zdeněk Příhoda, který se v 54. minutě odvděčil svému trenérovi za důvěru a snížil na 1:3. Radost z gólu však trvala pouhou minutu a Pavel Míča se trefil podruhé v zápase 1:4. V 60. minutě se musel po druhé žluté kartě odporoučet ze hřiště Vít Lazárek z Heraltic. V 64. minutě se také druhou a celkově jubilejní desátou trefou v sezóně prosadil Michal Čermák 1:5. Od té doby hosté polevili a nechali prostor svému soupeři. V 81. minutě na 2:5 snižoval Štěpán Koukal a v 89. minutě prostřelil vlastního brankáře Pavla Hradeckého Martin Veselý 3:5. Skóre tak bylo nakonec pro domácí lichotivé.



Ohlasy k zápasu


Heraltice
Hroch Jaromír, hráč Heraltic: Šance byly k vidění na obou stranách. Zápas nezvládla hlavní rozhodčí.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč Horního Újezdu: V první půlce jsme byli jasně lepší a domácí jsme prakticky k ničemu nepustili. V druhé půlce jsme za stavu 5:1 polevili a Heraltice toho využily ke snížení. I tak jsme měli zápas zcela pod kontrolou. Se silnějšími soupeři by se to nemuselo vyplatit.



Sestavy


Heraltice
J. Krul [-] - J. Koukal [-] , V. Lazárek [-] , P. Příhoda [-] , M. Kourek [-] - J. Hroch [-] , Z. Lazárek [-] (73. T. Žampa [-] ) , Š. Koukal [-] , M. Pospíšil [-] - V. Vrtal [-] (46. Z. Příhoda [-] ) , M. Caha [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] (12. F. Dvořák [-] ) , J. Pivoňka [-] (86. R. Turoň [-] ) , M. Čermák [-] (84. M. Máj [-] ) , K. Kresa [-] , P. Míča [-] (78. O. Hradil [-] ) , M. Zvěřina [-] (58. M. Veselý [-] ) , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-] , M. Ošmera [-]

ŽK: 23. V. Lazárek , 36. J. Hroch , 83. Š. Koukal . ČK: 60. V. Lazárek .
Hráči zápasu: M. Čermák .
Místo: Heraltice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - VELEBA Aleš (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.