2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Horního Újezdu pokračuje


Branky


64. O. Šulc , 85. A. Sapík - 42. R. Durda , 58. M. Čermák , 77. P. Míča , 88. R. Turoň
0

Ani nejlepší tým v obraně FK Podhorácko nezastavil rozjetý tým z Horního Újezdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci poločasu poslal hosty do vedení Radek Durda

Utkání se hrálo v nedělním dopoledním čase za větrného počasí a vzhledem k probíhající rekonstrukci kabin se museli zejména domácí vypořádat s provizorním řešením převlečení do sportovních úborů. Domácí s vědomím toho, že přijel ofenzivní leader tabulky, nastoupil s defenzivní taktikou a hosty k ničemu nepouštěli, naopak domácí gólman Hradecký měl velké potíže se skákavou střelou ze střední vzdálenosti. Hosté měli více míč na kopačkách, ale do šancí se nedostávali, naopak domácí hrozili z rychlých brejkových situací, zejména Lojda s Veselským se řítili dva na jednoho, ale i vlivem špatného terénu v pokutovém území se nezdařila finální přihrávka. Pak už padl první gól, kdy Durda si udělal místo před pokutovým územím, vystřelil a jeden z domácích hráčů míč „zblokoval“ tak (ne)šťastně, že zapadl obloučkem přesně pod břevno Klímovy brány.

Druhá půle přinesla i pěkné branky

Do druhého poločasu domácí chtěli vstoupit s tím, že hostům nenechají ani kousek hřiště zadarmo. Hrál se vyrovnaný fotbal, kdy více šancí měli domácí. Újezdské obraně nejvíce ve druhém poločase zatápěl Stanislav Lojda, který se ovšem nepotkal se střeleckou muškou a nedal i ty nejvyloženější šance. I přes to se domácí dočkali vyrovnání, kdy se Šulc ve vápně ze skrumáže trefil přímo k tyči. Po vyrovnání začali mít převahu hosté, ale i domácí stále hrozili rychlými protiútoky. V 58. minutě se hosté pěknou a rychlou kombinací středem hřiště dostali před domácího gólmana Klímu a Čermák se nemýlil 1-2. V 77. minutě se dostal na polovině hřišti k míči Pavel Míča a přešel přes pět domácích hráčů a prostřelil brankáře Klímu. Jiskřičku naděje vykřesal domácím střídající Sapík, který se vrací po zranění kolene, prošel pokutovým územím a proměnil první z mnoha vyložených šancí domácího týmu. Domácí pak hráli „va-bank“ a stejně jako při třetím gólu došlo ke ztrátě při pokusu o rychlý přechod do útoku a Turoň už měl mnoho času na to, aby zpečetil vítezství hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč Podhorácka: Chtěli jsme na favorita vyrukovat s defenzivní taktikou a nepouštět je do šancí. Toto se nám dařilo, škoda toho pro nás nešťastného prvního gólu. Každopádně za prohru si můžeme sami, protože jsme měli minimálně pět vyložených šancí, které jsme nevyužili a soupeř se svými kvalitními hráči své šance využil – to je fotbal. Hráči to odmakali a není co jim vytýkat. Pokud tyto výkony budeme opakovat i v dalších utkání nemusíme se bát, že nebudou body v tabulce přibývat.

TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér Horního Újezda: Před utkáním jsme věděli, že tým Podhorácka inkasoval pouze jednou a že to nebude lehký zápas. Předpoklad se vyplnil. Byl to vyrovnaný zápas, ale rozhodla naše stále dobrá střelecká produktivita.



Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Klíma [-] - V. Trojan [-] , M. Řepa [-] , J. Roupec [-] , M. Totek [-] - M. Gáborík [-] (82. A. Sapík [-] ) , M. Zikmund [-] (88. M. Čeloud [-] ) , M. Táborský [-] , S. Lojda [-] - J. Veselský [-] (89. S. Šťáva [-] ) , O. Šulc [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - R. Durda [-] , M. Čermák [-] (89. M. Máj [-] ) , P. Míča [-] , K. Kresa [-] , M. Zvěřina [-] , J. Pivoňka [-] , M. Veselý [-] (80. R. Turoň [-] ) , L. Sláma [-] , M. Veselý [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 51. M. Řepa .
Hráči zápasu: S. Lojda - R. Durda .
Místo: Lesonice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - TOMEK Oldřich (N), BAZALA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.