Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B přeskočily Litohoř v tabulce


Branky


0

Fotbalisté Litohoře přišli v Nových Syrovicích B nejen o druhou příčku, ale i o neporazitelnost v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Železný zajistil Syrovicím poločasové vedení

K utkaní přijela Litohoř jako 2. celek průběžné tabulky a bylo jasné, že zápas bude velice vyhecovaný z obou stran. Den před zápasem přestoupil Punčochář z Nových Syrovic právě do týmu svého soupeře z Litohoře. Zápas začali lépe domácí a ve 4. minutě střílel po centru Vrby Jan Železný do Ondřeje Dvořáka a dorážející Lang trefil na brankové čáře zaskakujícího stopera Litohoře. V 19. minutě však už udeřilo. Železný si naběhl za hranici ofsajdu a po kličce brankáři zakončoval do prázdné brány. Ve 28.minutě střílel po rohu Houserek na přední tyč jen těsně vedle. Ve 32. minutě šel sám na brankáře Dvořáka Železný, ovšem zakončil pouze do něj. Ve 43. minutě založil akci Železný, kdy se míč po ose Vrba-Filipský dostal opět k Železnému, který zvyšoval vedení do prázdné brány.

V závěru utkání domácí navýšili skóre

Vstup do druhého poločasu měli lepší hosté, ale po přímém kopu orazítkovali pouze břevno a z brankové čáry domácí odvrátili míč do bezpečí. V 64. minutě se však hosté dočkali. Po chybě domácího stopera šel sám na brankáře Zavadila Libor Coufal a uspěl. Litohoř měla brzy šanci vyrovnat, ale její pokus skončil ve zdi. Šanci alespoň na jeden bod zhatil svou chybou brankář Dvořák, který špatnou rozehrou našel domácího Jiřího Houserka a ten nabídnutou šanci ke skórování využil. V 91. minutě pečetil výhru Nových Syrovic Josef Lang po další dobré nahrávce Houserka. V 92. minutě vynikající domácí stoper Fryauf se dostal na útočnou polovinu, kde jej musel zastavit až hostující stoper Szabo, který za tento přestupek dostal žlutou kartu. Následný přímí kop nebyl vydařený.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, vedoucí Nových Syrovic B: V první půli zápasu jsme byli jednoznačně lepším týmem. Ve druhé půli jsme neudrželi nastavené tempo a Litohoř nás chvílemi přehrávala. Výhru v zápase jsme si zajistili až v 86. minutě, kdy po chybě hostujícího gólmana zajistil 3 body Houserek, který gólmana přeloboval.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: V prvním poločase jsme byli bez pohybu. Domácí byli lepší . Dostávali jsme zbytečné branky. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší . O lepší výsledek nás připravila hrubá chyba našeho břankáře.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
F. Zavadil [-] - J. Lang [-] , J. Binder [-] , J. Weidenthaler [-] , L. Fryauf [-] , J. Vrba [-] , J. Železný [-] (46. D. Jenerál [-] ) , R. Janoušek [-] (85. V. Tříletý [-] ) , J. Houserek [-] , K. Filipský [-] , V. Procházka [-] (46. J. Vlček [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - D. Punčochář [-] , P. Obrdlík [-] , D. Bouda [-] , P. Šťastný [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] , M. Šafrata [-] (61. J. Pintér [-] ) , L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , L. Coufal [-]

ŽK: 22. R. Janoušek , 32. J. Železný , 85. J. Binder - 38. K. Svoboda , 90. R. Szabó .
Hráči zápasu: L. Fryauf , J. Lang , J. Železný - K. Svoboda .
Místo: Nové Syrovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: OŠMERA František - CHALUPA Martin (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.