3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice neudržely dvougólové vedení


Branky


17. J. Čech , 32. D. Kincl , 47. F. Tobolka - 16. P. Obrdlík , 63. D. Bouda , 72. K. Svoboda
0

Litohoř dokázala uhrát v Radoticích remízu. Vyrovnávající gĺ padl z penalty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotice otočily poločas ve svůj prospěch

Radotice jsou jedním ze čtyř týmů, které mají na svém kontě plný bodový zisk. Od začátku utkání byli domácí aktivnější. Přesto šli do vedení hosté z Litohoře. V 16. minutě se prosadil Petr Obrdlík po nedorozumění v obraně mezi stoperem Františkem Tobolkou a brankářem Tomášem Tesařem. Naštěstí pro Radotice bylo za minutu vyrovnáno. Ze vzdálenosti dvaceti metrů se trefil z přímého kopu kapitán Jan Čech. Ve 32. minutě domácí dokázali otočit sled utkání. K míči se dostal Daniel Kincl a šel sám na bránu Litohoře. Technickou střelou po zemi na levou tyč vystihl brankář Ondřej Dvořák, ale pouze si škrtl a gólu nezabránil.

Litohoř dokázala dohnat náskok Radotic

Po změně stran domácí přidali rychlou branku, kdy napravil zaváhání z první půle František Tobolka a hlavou po trestném kopu Jana Čecha, zvýšil na 3:1. Domácí byli tímto momentem uspokojeni a nechali hrát hosty. V 63. minutě snížil na rozdíl jedné branky David Bouda a v 72. minutě vyrovnal Karel Svoboda z penalty po faulu domácího Jana Nevěčného. Obě mužstva potom neproměnila své další šance a tak zápas skončil nerozhodně 3:3, což braly nakonec oba týmy.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Kincl Tomáš, trenér Radotic: S naším výkonem jsme víceméně spokojeni. Je však škoda, že jsme nedokázali udržet nádějně se vyvíjející výsledek. Děkuji hráčům za slušný výkon.

TJ Litohoř
Šplíchal Pavel, trenér Litohoře: V oslabené sestavě jsme se dostali šťastně do vedení, o které jsme záhy přišli. Potom jsme se zlepšili a dokázali vyrovnat na 3:3. Remíza byla spravedlivá.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
T. Tesař [-] - D. Kincl [-] (70. J. Nevěčný [-] ) , V. Vyhnálek [-] , P. Tobolka [-] , A. Jelínek [-] , F. Tobolka [-] - T. Kincl [-] , V. Liška [-] (49. M. Novák [-] ) , J. Čech [-] - M. Čech [-] , S. Michal [-] -

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Klejdus [-] , R. Szabó [-] , M. Šafrata [-] (89. V. Bártů [-] ) - P. Šplíchal [-] (60. J. Vodička [-] ) , P. Szabó [-] , D. Bouda [-] , J. Pintér [-] , K. Svoboda [-] - P. Obrdlík [-] - P. Šťastný [-]

ŽK: 40. K. Svoboda , 78. L. Klejdus .
Hráči zápasu: T. Tesař .
Místo: Radotice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Antonín - NEVĚČNÝ Jan (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.