1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves B obrala favorizované Rozsochy o dva body


Branky


0

Rozsochy, které minulý týden rozstřílely Vír 8:0, se tentokrát musely spokojit v Nové Vsi jen s remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Rozjeté Rozsochy přijely do Nové Vsi pro tři body, čemuž naznačovala jejich unikátní střelecká forma z posledních utkání, ale i vzájemná bilance obou mužstev, kdy vítězství Novoveského Béčka nad tímto soupeřem je již letité. Rozsochy se pustily do domácích s velkou vervou a svým důrazem a rychlostí v napadání dělaly Nové Vsi velké problémy. První vážnější šance přišla po dvaceti minutách hry, kdy do domácí šestnáctky vtrhl jako vítr hostující kanonýr Petr Bureš ,jemuž zkřížil cestu k bráně domácí stoper Tomáš Pohanka. Následoval pád, po němž se hosté dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí Šula pro herecké představení pochopení neměl a penaltu neodpískal. Další šance hostů přišla ke konci poločasu, kdy přímý kop z pětadvaceti metrů skočil před brankářem Čížkem, ten míč neudržel, ale dorážející Bureš branku přestřelil. Poločas tak skončil smírně 0:0.

Druhá půle přinesla branku na každé straně

Druhý poločas začal opět mírným tlakem hostů, jenž vygradoval v branku, když ve 47. minutě převzal míč na hranici vápna Petr Bureš, obešel tři domácí beky a za padajícím brankářem Čížkem rozvlnil síť. Hosté chtěli ihned přidat další gól a zápas rozhodnout, ale brankář Čížek se zformovanou obranou byli vždy proti. Naopak v 55. minutě využil zaváhání v rozehrávce hostů Jakub Šandera, jenž se zbavil obránce, potáhl míč k vápnu, kde křížnou přihrávku neměl problém do prázdné branky dopravit Víťa Beneš. Po vstřelené vyrovnávací brance se hra vyrovnala a byli to naopak domácí, kteří mohli utkání zvrátit na svoji stranu, ale domácí záložník Jakub Šandera s nabídnutým centrem od Tomáše Nečase naložil prachbídně a odkrytou branku hlavou netrefil. Po této šanci již hra probíhala většinou ve středu pole s několika tvrdšími zákroky, které rozhodčí ocenil žlutými kartami. Ohrozit branku se ani jednomu mužstvu již nepodařilo, a tak zápas skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér: Jsem rád , že jsme nepodlehli nátlakové hře hostů a nakonec se nám podařilo po dlouhé době Rozsochy alespoň o bod obrat.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil, trenér: Bez komentáře, k zápasu se nebudu vyjadřovat.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Klement [-] , J. Starý [-] , V. Bureš [-] , F. Šandera [-] (82. M. Babjačok [-] ) - J. Šandera [-] , J. Ondřejka [-] , V. Beneš [-] , S. Kubík [-] (74. J. Nečas [-] ) - V. Novotný [-] (64. T. Nečas [-] ) - T. Pohanka [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - I. Šťastný [-] (70. J. Smolka [-] ) , P. Bureš [-] , P. Kučera [-] (79. T. Zítka [-] ) , J. Kalvoda [-] , F. Cacek [-] (74. J. Nebola [-] ) , V. Ambrož [-] (34. M. Šafránek [-] ) , A. Bureš [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Holý [-] (58. B. Pazdera [-] )

ŽK: 56. V. Novotný , 75. M. Klement - 13. J. Kalvoda , 44. A. Bureš , 65. E. Šibor . ČK: 88. E. Šibor .
Hráči zápasu: T. Pohanka , J. Starý - L. Gál , P. Bureš .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šula Petr - UHLÍŘ Zdeněk, ŠOUSTAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.