Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Počítky vyhrály potřetí v řadě


Branky


0

Počítky se po dlouhé době odpoutaly z posledního místa v tabulce a dnešní výhrou ve Víru se dostaly dokonce až na místo desáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vedl o jednu branku

Domácí chtěli napravit debakl z předešlého utkání, ale do zápasu nevstoupili vůbec dobře. Už ve čtvrté minutě se Počítky dostaly do první vážné šance, když Pavel Kříž vystřelil z velkého vápna, brankář Jaroslav Skoumal střelu dokázal vyrazit před sebe a následný závar před brankou skončil pouze rohem pro hosty. O dvě minuty později přišel další zmatek před brankou domácích, míč ale těsně minul branku. Tlak hostů ovšem nepolevil, a tak v desáté minutě se dostal David Odehnal ke střele, která ale zase těsně minula branku. Další ohrožení branky domácích přišlo v sedmnácté minutě, když Pavel Kříž po přihrávce Romana Halámky přestřelil z ideální pozice. Ve 25. minutě se už hosté zaslouženě radovali z gólu. Nejdříve Odehnal hlavičkoval do tyčky, z dorážky se ale prosadil aktivní Pavel Kříž -0:1. V 32. minutě se potvrdilo staré pravidlo, nedáš-dostaneš, když Skoumal vyrazil střelu Schneidera. Domácí se dostali okamžitě do protiútoku a David Šenkýř dokázal krásným lobem překonat hostujícího brankáře -1:1. Domácí gól nakopl a o deset minut později se radovali podruhé, když brankáře Martinčiče prostřelil Rychlý -2:1. Domácí do konce poločasu byli lepším mužstvem, šanci zvýšit vedení měl Matuška, jeho rána ale trefila tyč.

Počítky otočily zápas čtyřmi brankami ve druhé půli

Do druhého poločasu znovu vstoupili aktivněji hosté, konkrétně Pavel Kříž měl gól na kopačce, jeho střelu ale skluzem srazil kapitán domácích Lukáš Viktorín. V padesáté minutě ukázal hezkou fotbalovou akci David Lahodný, který sám prošel až do vápna soupeře, jeho střelu a i dorážku Rychlého, ale zablokovala obrana hostí. Od této chvíle převzali naplno otěže zápasu hosté. Nejdříve v 55. minutě spadl centr Slámy z rohu přímo do branky domácích -2:2. O minutu později přišla hrubka v obraně domácích a Halámka dostal Počítky znovu do vedení -2:3. V 65. minutě se velmi aktivní Kříž dostal ke krásné střele, brankář Skoumal ale dokázal tento pokus zkrotit. To se mu ale již nepovedlo v 70. minutě, když trestný kop Tomana neudržel v rukavicích a Halámka v následném závaru před brankou dokázal skórovat -2:4. Poslední úder domácím zasadil Pavel Kříž, který proměnil pokutový kop v 78. minutě -2:5. Vír tak v důležitém utkání ztratil všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Marek Matuška, trenér: Dnes jsme v důležitém utkání ztratili všechny tři body.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér: V prvním poločase jsme neproměnili spoustu šancí a Vír nás potrestal z ojedinělých šancí. Ve druhé půli jsme na hřišti dominovali a zcela zaslouženě vyhráli. Moc důležité body.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Skoumal [-] - K. Řehoř [-] (8. J. Preisler [-] ) , I. Kadlec [-] , L. Viktorin [-] , J. Dufek [-] , F. Rejda [-] - J. Smolík [-] , M. Matuška [-] , D. Lahodný [-] - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] (83. J. Loukota [-] ) -

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - F. Toman [-] , M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , A. Kment [-] - A. Svoboda [-] (78. P. Hájek [-] ) , D. Odehnal [-] (88. H. Svoboda [-] ) , R. Schneider [-] , L. Sláma [-] (58. O. Zajíček [-] ) - R. Halámka [-] (70. R. Němec [-] ) , P. Kříž [-] (77. M. Benc [-] ) -

ŽK: 73. J. Smolík , 85. D. Lahodný , 87. M. Matuška - 25. M. Řeháček , 64. D. Odehnal .
Místo: Vír. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - HOŘÍNEK Tomáš, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.