Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov se gólovou hitparádou vrátil do vedení v soutěži


Branky


0

Křižanov se opět po týdnu kdy prohrál v Borech, vrátil na vítěznou vlnu a porazil vysoko Dolní Rožínku 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Domácí vstoupili do utkání s myšlenkou, odčinit prohru v derby s Bory. Do zápasu tak vlétli ve velkém stylu. Běžela první minuta a na hranici vápna se do míče opřel Filip Trnka, jeho tvrdou střelu však Ambrož vykryl, ale dorážející Daniel Uhlíř neměl již problém dopravit míč do sítě - 1:0. Křižanov byl i nadále aktivní a mohl přidat během první čtvrt hodinky další góly, ovšem jeho zakončení zablokovala hostující obrana a nebo střela Jana Mužátka skončila pouze na tyči. Ve dvacáté minutě se dostali k první šanci i hosté. Nebezpečný přímý kop z boční strany, který byl vyslán překvapivě přímo na bránu, však Petr Bajer vytěsnil na roh. Zanedlouho nechala domácí obrana projít dalšího z hostujících útočníků, kde přečetl skvěle hru gólman Petr Bajer a jeho sok ho ve vyložené šanci nastřelil pouze do hrudě. V poslední akci se po samostatném úniku ocitl Daniel Uhlíř, ovšem svoji střelu namířil podél gólmana pouze do tyče. 

Domácí exhibice ve druhé půli

Do druhé půle vkročili křižanovští stejně aktivně a zanedlouho se dostal do zakončení David Nobicht. Po přihrávce Daniela Uhlíře se ocitl za hostující obranou a technicky přestřelil vyběhnuvšího Jiřího Ambrože - 2:0. Z další akce přidal třetí gól po kombinaci Davida Nobichta a Filipa Trnky druhý jmenovaný a bylo takzvaně po zápase - 3:0. Křižanovu přišel klid na kopačky a vyšlo i střídání domácího kouče. Čerstvý Pavel Kaštan se prosadil během dvou minut hned dvakrát a odmítl i hattrick, když nastřelil pouze tyč Ambrožovy brány. Mezi dvougólové střelce se dnes zapsali i Filip Trnka, který zaslal do sítě nechytatelnou střelu z voleje - 6:0 a Daniel Uhlíř, jenž zamířil svoji teč mezi nohy hostujícího gólmana Ambrože - 7:0. Gólový účet zápasu završil Aleš Burian a uzavřel konečné skóre zápasu na - 8:0. Křižanov tak po rozpačité první půli směle dokráčel k výraznému výsledku na domácí půdě a vrátil se tak opět do čela Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér: V utkání nám pomohl rychlý gól hned v úvodu. Dále jsme mohli přidal další trefy, ale nabídli jsme paradoxně dvě šance soupeři. V druhé půli jsme již konečně trefovali zařízení a dobře kombinovali ve všech fázích. Zužitkovali jsme skoro všechny připravené akce, které se musely líbit i divákům. Oceňuji hru Dolní Rožínky, která i za nevýhodného stavu v určitých fázích předváděla kombinační fotbal a neschylovala se k nakopávaným balónům, jak to praktikují některé týmy v soutěži.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] , A. Burian [-] , J. Milota [-] , J. Mužátko [-] (56. F. Lukášek [-] ) , T. Novotný [-] - M. Petr [-] , M. Sedláček [-] (50. P. Kaštan [-] ) , D. Uhlíř [-] , D. Nobicht [-] (80. M. Burian [-] ) - F. Trnka [-] (72. J. Stupka [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - R. Baláž [-] (67. T. Kliment [-] ) , P. Vondruška [-] , Z. Konček [-] , V. Kopecký [-] - O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] (70. Z. Pelán [-] ) - K. Kovalčík [-] - J. Jokl [-] , J. Večeřa [-] , M. Fendrych [-] (21. J. Bílek [-] )

ŽK: 38. T. Novotný , 49. M. Petr - 2. J. Čermák .
Hráči zápasu: P. Bajer , D. Uhlíř .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, TOMŠÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.