0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice vyhrála proti oslabené Bobrové


Branky


0

Nedvědice pokračuje v dobrých podzimních výkonech, tentokrát dokázala vyloupit hřiště Bobrové a zvítězila 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Havíř otevřel skóre zápasu

V jedenáctém kole Okresního přeboru nastoupila domácí Bobrová, které patřila osmá příčka v tabulce, proti Nedvědici. Hosté podávají na podzim výborné výkony a patří jim zatím čtvrtá příčka v pořadí. Bobrová hraje doma nepřesvědčivě a zatím dvakrát vyhrála a třikrát odešla poražena. Nedvědice hraje na hřištích soupeřů výborně a ještě nepoznala hořkost porážky. Minulý ročník se oba soupeři rozešli v Bobrové smírně po remíze 2:2. Domácí nastoupili do zápasu oslabeni již o šestici hráčů. K Ambrožovi, Podborskému, Jandovi a Lukáši Křepelovi přibyli Daniel Roháček a kapitán Petr Dvořák. Od začátku utkání bylo tedy jasné, že budou domácí vycházet ze zabezpečené obrany. Nedvědice byla od prvních minut aktivnější a dobývala obranu domácích. To se hostům povedlo až v 37. minutě, když Petr Havíř na velkém vápně obehrál tři domácí hráče a následnou střelou propálil domácího gólmana Tomáše Uhlíře - 0:1. K ojedinělé akci se na konci poločasu dostali také domácí, když Michal Hájek obešel obránce a střílel jen těsně vedle Tužinského branky. Hosté se dostali také do další gólové příležitosti, ale trefili jen tyč Uhlířovy branky. Na poločasovou přestávku mohli mířit tedy spokojenější hráči a příznivci Nedvědice.

Nedvědice pojistila vedení druhou brankou

Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s totožným scénářem jako v první půli. Hosté byli aktivnější a nebezpečnější. Domácí po prostřídání dvou čerstvých hráčů chtěli svého soupeře potrápit. Hosté zahrozili v polovině druhé půle, ale jejich střela skončila na břevně Uhlířovy branky. Úplné rozhodnutí utkání tedy přišlo v 81. minutě. Rohový kop propadl přes chumel hráčů až ke střídajícímu Miroslavu Vojtovi, který se nejlépe zorientoval před brankou a pohodlně zakončil do prázdné branky - 0:2. Posledních deset minut se již dohrávalo z povinnosti a hosté si výsledek zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér: Hostující Nedvědice byla po celý zápas lepším týmem. My jsme se snažili vzdorovat, ale hosté zaslouženě vyhráli. Zápas odpískal velice dobře rozhodčí Jaroslav Beneš, který měl utkání po celou dobu pevně v rukou.

SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér: Vyhráli jsme zcela zaslouženě , měli jsme vyhrát větším brankovým rozdílem, ale brankář domácích byl proti.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , M. Hájek [-] , J. Trnka [-] (75. M. Straka [-] ) , K. Flídr [-] , R. Kratochvíl [-] (46. M. Srnský [-] ) - M. Mašek [-] , T. Hrbek [-] , P. Mikíšek [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , V. Křepela [-] - J. Svoboda [-] -

SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Šikula [-] , T. Hovorka [-] , Z. Prudký [-] , M. Škvařil [-] (62. J. Čermák [-] ) , P. Havíř [-] , R. Krejčí [-] , D. Mareš [-] (46. M. Vojta [-] ) , M. Darkwah [-] (85. D. Houdek [-] ) , J. Doušek [-] , D. Nedoma [-] (78. V. Šikula [-] )

ŽK: 33. J. Svoboda , 72. K. Flídr - 57. R. Krejčí .
Hráči zápasu: T. Uhlíř - P. Havíř , T. Hovorka .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - LANDSMAN David, ROHÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.