0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Počítky zvítězily v Dolní Rožínce


Branky


13. R. Halámka , 64. P. Kříž , 68. P. Kříž (p.)
0

První výhru na hřištích soupeřů si připsaly Počítky a zdramatizovaly situaci na konci tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halámka poslal Počítky do vedení

V 10. kole Okresního přeboru se střetla domácí D. Rožínka, která překvapila v minulém kole v Rozsochách a hostující, v tabulce poslední  Počítky. Utkání začalo z ostra.Už v 6. minutě hosté zahrozili. Po chybě domácí obrany šel hostující útočník sám na brankáře domácích, ale těsně minul branku. V 8. minutě se dostali do šance domácí. Po krásné akci byl Chocholáč sám před Martiničem, ale neproměnil jasnou šanci. Ve 13. minutě se hosté ujali vedení, když se k tyči trefil Halámka. V 17. minutě Ambrož trestuhodně podběhl dlouhý aut a hostující kapitán Sláma přestřelil prázdnou branku. Ve 22. minutě po chybě Baláže měli hosté další šanci, ale neproměnili ji. Ve 30. minutě Chocholáč opět zahrozil, když si položil jak gólmana, tak obránce a střílel do prázdné branky, ale gól z toho nebyl, protože se stihl vrátit další obránce a odkopl míč na roh. Do konce prvního poločasu se již nic zajímavého nestalo.    

Počítky vstřelily další dvě branky

Druhý poločas začal z obou stran nepřesnou hrou. Hra sice měla spád, ale dobrý dojem z fotbalu kazilo spousta nepřesností. Až do 60. minuty se na hřišti nic zajímavého nedělo. V 60. minutě po krásné přihrávce od Bílka běžel Bartoněk sám na Martinčiče,ale ve 100% šanci netrefil těsně branku. Od té doby jako by na hřišti bylo jen jedno mužstvo a to mužstvo hostí. V 64. minutě se hosté dočkali, když chybu obránce Baláže potrestal prostřelením Ambrože hostující Kříž. Za 4. minuty se Kříž trefil podruhé, když proměnil penaltu. V 69. minutě hosté rozehrávali roh a Toman byl tak zaskočený, že byl před Ambrožem sám a neproměnil tutovku. V 73. minutě střílel domácí Bílek, ale Martinčič vyrazil na roh. Do konce zápasu se nic zajímavého neudálo, a tak hosté zaslouženě vyhráli. Byli lepší, bojovnější.        



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Petr Štěpánek, trenér D. Rožínky: Častější školení rozhodčím kvůli pravidlům hry. Až si hráči mezi sebou polámou nohy, bude pozdě.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček, trenér Počítek: Po obětavém výkonu celého mužstva jsme zaslouženě vyhráli. Po dlouhé době jsme proměnili nabídnuté šance.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
J. Ambrož [-] - R. Baláž [-] , P. Vondruška [-] , Z. Konček [-] , V. Kopecký [-] - L. Hofman [-] (77. T. Kliment [-] ) , O. Chocholáč [-] , M. Lukš [-] , J. Čermák [-] (46. J. Bílek [-] ) - P. Bartoněk [-] , K. Kovalčík [-] -

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - M. Řeháček [-] , O. Toman [-] , A. Kment [-] , F. Toman [-] (83. R. Klement [-] ) - A. Svoboda [-] (86. Z. Pestr [-] ) , D. Odehnal [-] , R. Schneider [-] , L. Sláma [-] (71. M. Benc [-] ) - R. Halámka [-] (46. R. Němec [-] ) , P. Kříž [-] (79. T. Straka [-] )

Hráči zápasu: M. Martinčič , P. Kříž .
Místo: Dolní Rožínka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: PROKOP Pavel - HLADÍK Jiří, BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.