2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sto devadesát diváků v Borech vidělo výhru a posun svého celku do čela tabulky


Branky


0

V souboji o první místo v tabulce domácí Bory přehrály Křižanov 2:1. Ve fotogalerii si můžete prohlédnout fotky Jiřího Kaštana ze šlágru tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se branky v první půli nedočkali

Ve šlágru kola a v boji o první místo přivítali na svém trávníku druhé Bory první Křižanov. Do utkání vstoupili lépe hosté a již v páté minutě mohli jít do vedení. Po centru Martina Petra skončila hlavička Patrika Štěpánka pouze na tyči Pokorného brány. Hosté ve své aktivitě nepolevili a diktovali tempo hry. V další příležitosti vytáhl výborný zákrok domácí Pokorný, když efektivně vytěsnil střelu D. Uhlíře mířící pod břevno. Hra domácích neměla takové parametry jako v jiných utkáních a často nakopávali míče přímo z obrany na svého špílmachra Milana Špačka. Ten sklepával tyto míče pro své spoluhráče, kteří však již byli dobře pokrytí. Křižanov si vytvářel i nadále gólové příležitosti a jak zakončení Davida Nobichta a Filipa Trnky zablokovala domácí obrana. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou. 

Milan Špaček rozhodl z přímého kopu

V druhé půli se osmělili i domácí a po faulu na Ochranu dostali nabídku přímého kopu. K němu se postavil v 60. minutě zkušený Milan Špaček a trefil přesně podél zdi. Křižanov se snažil i nadále kombinovat po zemi a přehrávat tak domácí. Časté šance jako v prvním poločase však již nepřicházely. Hosté tak více posilnili útok a nabídli možnosti brejků pro domácí útočníky. Ve hře vabank se po zaváhání křižanovské obrany prosadil v 84. minutě domácí Miroslav Ochrana. Křižanov stihl v závěru ještě snížit. Po rohovém kopu se v 90. minutě prosadil David Invald. Následně však rozhodčí Oldřich Tomášek ukončil utkání. Domácí tak natáhli svoji neporazitelnost na své půdě a vystřídali Křižanov na pozici lídra tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal, trenér Borů: Ve vyrovnaném utkání jsme byli produktivnější a to rozhodlo.

SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Dnes jsme předváděli pěkný kombinační fotbal, ale bohužel jsme své šance hlavně v první půli nedokázali zužitkovat. Domácí se schylovali pouze k dlouhým nakopávaným balónům. Bory využily z minima šancí dvoubrankové vedení, které jsme již nedokázali zvrátit.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - V. Chalupa [-] (45. P. Beneš [-] ) , T. Brodský [-] , M. Ochrana [-] (90. J. Starý [-] ) , P. Vaculík [-] , A. Novotný [-] , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , J. Netolický [-] , J. Netolický [-] , V. Burian [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Mužátko [-] (73. P. Kaštan [-] ) , D. Invald [-] , T. Novotný [-] , A. Burian [-] , J. Milota [-] - D. Nobicht [-] , M. Petr [-] , P. Štěpánek [-] (60. F. Lukášek [-] ) , D. Uhlíř [-] (87. M. Sedláček [-] ) - F. Trnka [-]

ŽK: 32. V. Burian , 40. J. Dvořák , 87. M. Ochrana - 53. A. Burian , 76. T. Novotný , 78. M. Petr .
Hráči zápasu: T. Brodský - D. Invald , A. Burian .
Místo: Bory. Počet diváků: 190. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - UHLÍŘ Zdeněk, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.