3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Bory prohrály


Branky


50. V. Bureš , 53. L. Jůda , 70. S. Kubík
0

Hostující Bory prohrály na hřišti rezervy Nové Vsi a připsaly si první prohru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V pátém kole Okresního přeboru přivítala Nová Ves lídra soutěže z Borů. Hned od začátku bylo  patrné, že se setkáváme s velice kvalitním mužstvem, které má ty nejvyšší ambice, kvalitní útok a nepropustnou obranu. Po prvních deseti minutách oťukávání s několika náznaky šancí, přišla čtvrt hodinová pasáž utkání, v níž  Bory uzamkly domácí na své půlce. Díky pozorné obraně v čele se stopérem Josefem Starým a jistotou  oplývajícím brankářem Fuksou, tuto část utkání zvládli domácí bez zaváhání. Ve třicáté minutě, když už se hra vyrovnala, přišla největší šance domácích, v níž Viktora Beneše stáhl za dres ve vápně hostující  obránce, ale píšťalka rozhodčího Žďánského zůstala němá. A když svoji šanci po křižném centru domácím vápnem nevyužili ani hosté, skončil poločas nerozhodně 0:0.

Třígólová smršť domácích rozhodla

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a již v padesáté minutě vedli 1:0. Po pěkné kombinační akci se za kolík trefil domácí kapitán Václav Bureš. Již za tři minuty to bylo 2:0. Ze schrumáže se míč dostal až k Lukáši Jůdovi, který při křižné střele nezaváhal. Poté měli svoji největší šanci i hosté, ale po pěkném centru vápnem hostující hráč míč minul. V sedmdesáté minutě přišel další důležitý moment utkání, v němž hostující obránce fauloval  ve vápně domácího záložníka Tomáše Nečase. Nabídnutou penaltu proměnil Stanislav Kubík. Od té doby se náznaky šancí střídaly na obou stranách, ale ani jedno mužstvo již branku nevstřelilo. Bory tak po prohře zůstávají tři body za vedoucím Křižanovem na druhém místě tabulky.   



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér Nové Vsi B: Kvalitní utkání, v němž jsme měli konečně více štěstí, jenž se nás v minulých zápasech značně vyhýbalo. Důležité body zasloužené bojovností.

TJ Družstevník Bory
Jan Fńukal, trenér Borů: Dnes jsme zaslouženě prohráli.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
J. Fuksa [-] - J. Nečas [-] , J. Starý [-] , M. Dědič [-] , M. Klement [-] - V. Beneš [-] , T. Nečas [-] , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (85. T. Čížek [-] ) - L. Jůda [-] (84. P. Šandera [-] ) , V. Novotný [-] -

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - M. Vávra [-] , J. Pol [-] (84. P. Beneš [-] ) , V. Chalupa [-] , A. Novotný [-] , M. Ochrana [-] , P. Vaculík [-] (66. J. Karásek [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Špaček [-] , T. Brodský [-] , J. Netolický [-]

ŽK: 18. J. Nečas , 80. V. Bureš .
Hráči zápasu: J. Starý .
Místo: Nová Ves. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - LANDSMAN David, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.