Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 10:30

22.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dynama se drží nadále na třetím místě


Branky


18

Budějovice mají co napravovat, v předešlém kole prohráli na hřišti Soběslavy. Rokycanští si spravili chuť na Viktorii Mariánské Lázně, když zvítězili vysoko 8:2. Poslední vzájemné utkání bylo velice zajímavé a pěkné na oko diváka. Přestřelka Pod Husovými sady v Rokycanech skončila vítězstvím ligové rezervy 3:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vstřelit pouze jedinou branku

Domácí rezerva šla do tohoto zápasu s velmi mladým týmem. Nejmladšími hráči v základní sestavě byli ročník 2000 a to byli pouze dva hráči. Tento krok se jihočechům vyvedl. Byli o poznání rychlejší a aktivnější s míčem i bez, než jejich soupeř. V 11. minutě se dostali do vážnější akce hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval samotný Hereit nad bránu. Po čtvrt hodině hry se dostali do šance i domácí, do úniku spěchal Polanský, který si dal špatný první dotek. Ve 27. minutě se Dynamo dostalo ke standardní situaci na straně, na centr Malechy si naskočil Šimoník, jeho pokus letěl kousek nad bránu. Uplynula skoro půl hodina zápasu a černobílá rezerva se dostala po faulu k zajímavému přímému kopu na hraně velkého vápna. Bečvárovo nadějný pokus ale zlikvidoval Houdek. Za chvíli přišel i karetní mariáš u střídačky domácích. Žlutou kartu dostal trenér i vedoucí Českých Budějovic za průpovídky směrem k hlavnímu rozhodčímu. Ve 36. minutě se ale domácí tým už dokázal prosadit. Za obranou se zjevil Tadeáš Bečvář - 1:0. Minutu před odchodem do šatny se za obranou zjevil Pravda, jeho pokus ale zneškodnil bravurně Houdek. Do šaten se šlo tedy za jednobrankového vedení pro domácí rezervu. 

Hosté sice snížili, ale na nic víc se nezmohli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 5. minutě druhého poločasu hosté nedokázali zachytit dlouhý pas na Robina Polanského, který si míč připravil krásným prvním dotekem a druhým propálil i brankáře soupeře - 2:0. V 71. minutě se hostům podařilo snížit. Po rohovém kopu se dokázal prosadit kapitán Jan Hereit - 2:1. Takový stav ale dlouho nevydržel, za 6 minut to bylo opět o dvě branky. Po rohovém kopu černozelených se do brejků řítili domácí. Respektive vyslán byl Robin Polanský, který se prosadit dokázal a připsal si tak druhý přesný zásah v utkání - 3:1. Do konce utkání oba týmy vystřídali jinak se nic zajímavého nestalo. Rezerva Budějovic tedy i nadále zůstavá na třetím místě. 



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
T. Lerch [-] - Š. Pineau [-] , O. Čoudek [-] , J. Malecha [-] , R. Polanský [-] (88. J. Rataj [-] ) , M. Coufal [-] (84. D. Šestauber [-] ) , D. Pravda [-] , J. Pařízek [-] , T. Bečvář [-] , V. Bízek [-] , M. Šimoník [-] (78. L. Perina [-] )

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , P. Ženíšek [-] , L. Kramer [-] , J. Matas [-] , J. Vaščák [-] (78. D. Holek [-] ) , D. Lehký [-] (84. R. Pražský [-] ) , M. Černý [-] (84. J. Laubr [-] ) , J. Procházka [-] (66. M. Čeliš [-] ) , T. Zajíček [-] , F. Stejskal [-] (46. L. Titl [-] )

ŽK: 29. J. Matas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vnuk Josef - ZOUFALÝ David, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Rokycany jsou při chuti kdy si zastřílely minulý kolo s Mariánskými Lázněmi a domácí tým má na jaře střídavé výsledky, takže bych si tipnul remízu.

Tip: výhra hostů