1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná vedení neudržela a body putovaly do Pustovět


Branky


9

Olešná má za sebou nepříliš povedený podzim. Na ten chtěli svěřenci Zdeňka Vopata dát zapomenout a do jara vstoupit vítězně. Proti stály Pustověty, které měly na začátek jarní části stejný cíl. Hostující Sokol byl po zápase spokojenější. Hosté rychle odpověděli na branku domácích, ve druhém poločase se prosadili ještě jednou a vedení si pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Hranaie

Vstup do zápasu se povedl domácímu celku, který šel rychle do vedení. Rohový kop na zadní tyči vrátil Černý do ohně na Š. Procházku. Jeho hlavičku Beneš dokázal vytěsnit, ale pouze zpět na jeho kopačku a napodruhé byl domácí mladík úspěšný - 1:0. Pustověty na nic nečekaly a vyrovnání přišlo po pár minutách. Centrovaný míč ze strany si našel Hranai a jeho hlavička rozvlnila síť - 1:1.

 

Oba celky se dále rvaly o tři body, v některých pasážích to ale nebyl moc pohledný fotbal. Duel řídil velezkušený sudí Milan Vyhnanovský, který se objevil již dvakrát v české nejvyšší soutěži. Kvalitnější vedení si snad nemohl tento zápas ani přát. Příchozí diváci se další branky v úvodním dějství nedočkali. Domácí si vypracovali šance, ale Beneš se znovu překonat nenechal.

 

 

Holečkův zlatý gól

Oba celky vstoupily do druhého poločasu s jasným cílem. Vidina tří bodů byla lákavá, vítěz ale mohl být jen jeden. Olešná se snažila o kýženou vedoucí branku. Ve hře domácích ale bylo mnoho nepřeností, které měly ke gólu daleko. V 60. minutě navíc kvůli zranění musel ze hry odstoupit Konopásek. V 71. minutě zhatil veškerou snahu domácích Holeček a rázem byly na konci Pustověty - 1:2.

 

Hosté vsadili na obrannou činnost a drželi si nejtěsnější vedení. Olešná sice hrozila, ze standardek ale úspěšná nebyla a v dalších příležitostech opět doplácela na nepřesnost. Sokol v čele s dobře chytajícím Benešem vedení udržel a mohl se radovat z prvních jarních bodů. Závěr zápasu přinesl červenou kartu pro domácího Kollmanna, který atakoval zcela zbytečně pustovětského brankáře, který měl míč ve své moci. Na výsledek zápasu to ale vliv nemělo.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, útočník: Na začátku prvního poločasu jsme šli po pár minutách do vedení. V tom jsme ale nezůstali dlouho, jelikož po pěkné hlavičce jsme ihned inkasovali. Šancí jsme měli v poločase dost, ale bohužel nám scházela přesnost. Nutno dodat, že brankář hostí chytal opravdu dobře, takže to nebylo vůbec jednoduché. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že tři body budeme brát my, ale opět nám chyběla přesnost a dá se říci, že i trocha fotbalového štěstíčka. Okolo 60. minuty se nám zranil Lukáš Konopásek a chvíli na to jsme dostali gól na 1:2. Ve zbytku zápasu jsme se snažili alespoň dorovnat, šance sice byly, ale gól bohužel nepadl. Na konci dostal Petr Kollmann červenou za podkopnutí brankáře. Za mě to byla jasná žlutá, ale na tom už nesejde. Příští týden máme Kněževes, tak snad se nám bude dařit víc.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Rozhodčí byli ligové úrovně, ale zápas odpodíval té okresní kvalitě. Bylo to utkání plné nervozity a nepřesností z obou stran. Domácí byli nebezpeční zejména ze standardek. My jsme zase čerpali z jejich nepřesností v mezihře. Bohužel jsme prohrávali, když jsme nepohlídali standardku. Po centru jsme ale srovnali a ve druhém poločase využili soupeřovo zaváhání v obraně a šli do vedení. Poté jsme se soustředili na obrannou činnost, přežili pár nebezpečných rohů a mohli se těšit z vítězství.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - A. Hlavsa [-] , K. Ivančík [-] (83. P. Bučák [-] ) , L. Vrbata [-] (73. Š. Prchal [-] ) , T. Vodrážka [-] - Z. Přibík [-] (46. V. Zadnevulytsia [-] ) , J. Procházka [-] - Š. Procházka [-] , J. Černý [-] - L. Konopásek [-] (60. P. Kollmann [-] ) , T. Itner [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Elznic [-] , O. Hula [-] , M. Hranai [-] (89. M. Šimon [-] ) , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] , P. Holeček [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , M. Kameník [-] (90. S. Hůla [-] ) , P. Hovorka [-]

ŽK: 62. Š. Procházka - 39. F. Kratochvíl , 77. O. Hula , 90. J. Hula . ČK: 95. P. Kollmann .
Hráči zápasu: M. Beneš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VÁŇA Josef, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Olešná se na jaře dle mého zvedne a k tomu pomůže i výhra proti Pustovětům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích