5:1
(2:1)
38. M. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 13:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holeček hattrickem zničil Řevničov


Branky


19. M. Kameník , 44. P. Holeček (p.) , 72. M. Hajný , 78. P. Holeček , 89. P. Holeček - 38. M. Beneš (p.)
8

Řevničov se hned v úvodním jarním zápase přesvědčil, že ho čeká těžká jarní písemka. Další test museli složit hráči Sparty v Pustovětech, kde na ně čekal namlsaný Sokol se třemi body z Olešné. I v tomto duelu Pustověty braly plný počet bodů, za kterými je táhl hattrickem Petr Holeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Řevničov hrozil rychlým útokem, se kterým si ale domácí defenziva věděla rady. Sparta si vytvořila pár zajímavých příležitosti, ale nedokázala je dotáhnout do finále. V 19. minutě se otevřelo skóre. Z první výrazěnější šance domácích padla branka. Přetažený centr našel Kameníka, který se nemýlil - 1:0. Hosté nesložili zbraně a chtěli vyrovnat.

 

Blízko ke srovnání měl Fujera, který už přemýšlel, kam zakončí. V tu chvíli ale přišel nedovolený zákrok a kapitán Beneš si stavěl míč na penaltový puntík. Opora hostujícího celku nezaváhala a začínalo se od nuly - 1:1. Už se zdálo, že první poločas skončí nerozhodně, ale po závaru ve vápně a velmi nešťastné ruce Urbanoviče se kopala penalta i na druhé straně. K té se postavil Holeček a domácí se šli radovat - 2:1.

 

 

Závěr patřil Holečkovi

Druhý poločas patřil domácímu celku. Sparta šla opět za vyrovnáním, ale předfinální fáze s koncovkou nemela potřebnou kvalitu. Pustověty chtěly přidat co nejdříve uklidňující branku a soupeři odskočit na dvougólový rozdíl. Převahu domácí měli, ale kýžená branka zatím nepřicházela. V 70. minutě se podařilo střídání, kdy Kameníka nahradil čerstvý a natěšený Hajný. Hned po dvou minutách pobytu na hřišti se místní hospodský radoval - 3:1.

 

Řevničov po této inkasované brance měl k dobrému výsledku velmi daleko. Čas plynul a domácí hru kontrolovali. O pár minut později do unavené defenzivy udeřil Sokol znovu, tentokrát se po povedené akci radoval Holeček - 4:1. Pustovětský muž zápasu se dočkal v 89. minutě šance na hattrick, kterou přesným zakončením využil a stanovil konečné skóre zápasu - 5:1. Domácí fotbalisté byli v zápase produktivní a mohou se radovat z dalšího vítězství, hosté naopak vyšli znovu bodově naprázdno.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Oldřich Hula: První půlku to byl hodně vyrovnaný zápas. Řevničov měl rychlý útok, který nám dělal hodně problémy. Šli jsme do vedení, po kterém jsme ale udělali zbytečnou penaltu, které soupeř využil. Naštěstí jsme se rychle otřepali a z penalty si vzali vedení zpátky. Ve druhé půlce se nám začalo dařit, přidali jsme další tři góly a tři body jsou naše.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera: První poločas byl vyrovnaný. Řekl bych, že jsme měli více šancí, ale bohužel to bylo k ničemu. Soupeř nás trestal z každé šance. Příští týden nás čeká klíčový zápas s Olešnou, ze kterého budeme brát jedině tři body.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Šimon [-] , M. Peták [-] (81. S. Hůla [-] ) , O. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] (45. T. Elznic [-] ) , P. Holeček [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , M. Kameník [-] (70. M. Hajný [-] )

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Beneš [-] , J. Urbanovič [-] , M. Kočí [-] , T. Bohatý [-] (57. L. Petráček [-] ) - L. Přibyl [-] (45. J. Husák [-] ) , L. Vait [-] , J. Murčo [-] , M. Tóth [-] - J. Fujera [-] (80. J. Smutný [-] ) , J. Sedlák [-] (80. P. Kohout [-] ) -

ŽK: 30. J. Hula , 74. M. Peták - 31. M. Beneš , 44. J. Urbanovič , 54. T. Bohatý , 69. J. Fujera .
Hráči zápasu: M. Kameník , P. Holeček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VODRÁŽKA Tomáš, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

Řevničov potřebuje tři body, ale Pustověty je nepustí a uhrají remizu. Následně po pokutových kopech zvítězí Řevničov.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích