6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle nic nepodcenily a smetly zavidovské béčko


Branky


21. D. Bechner , 27. B. Amauwah , 38. J. Sláma (p.) , 57. A. Kolář , 63. A. Kolář , 76. T. Čuda
8

Rezervní tým Zavidova se namlsal domácí výhrou nad Roztoky, ale nyní hráče B-týmu čekalo jiné kafe. Hředle nemají za sebou ideální přípravu ani vstup do jarní části, byť jej zvládly vítězně. Nyní ale daly na vše zapomenout a po dobrém výkonu si připisují poklidné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání hostujícího území

Začátek zápasu mohl přinést nečekané vedení hostí. Příchozí diváci se ještě nerozkoukali a už přišel J. Kraus s nepříjemnou tečí před Malinovským. Hředle ale počáteční hrozbu soupeře přežily. Úvodní čtvrt hodina poté nabídla vzájemné oťukávání a hrálo se převážně mezi vápny. Hosté museli přijmout vynucené střídání velezkušeného Havla. Domácí byli favoritem zápasu a pozvolna roztáčeli svá kola. Střela Bechnera ze střední vzdálenosti patřičné rozměry postrádala, v další akci ale byli domácí úspěšní.

 

Sláma vyslal uličkou Bechnera k samostatnému nájezdu, ten udělal kličku A. Krausovi a vedení bylo na světě - 1:0. V dalším vzájemném souboji těchto dvou hráčů byl úspěšnější zavidovský brankář. Před půl hodinou odehraného času těžil z povedené kombinace Žihly s Kolářem zkušený Bethel, který se individuálně prosadil a jeho zakončení k tyči bylo přesné - 2:0. Hředle mohly své vedení navýšit, konkrétně to byl Bechner. Toho vyslal do dalšího nájezdu Sláma, ale zakončení hředelského snajpra za pět dvanáct odvrátil z branky navrátivší se mladík Diepold.

 

Domácí do svého soupeře bušili i nadále. Sláma z dobré pozice mířil mimo. Další střelecký pokus vyslal ze své dílny M. Vitner. A. Kraus dokázal jeho střelu vyrazit, ale pouze do míst, kde se pohyboval Sláma. Ten si míč píchl kolem zavidovského brankáře, který jej ve snaze zmocnit se míče srazil k zemi a sudí Strouhal neváhal ukázat na značku pokutového kopu a brankáře dodatečně odměnit žlutým kartónkem. Penaltu si vzal sám faulovaný a nemýlil se - 3:0. Tečkou za prvním poločasem byl nádherný pokus mladíka Havla v zavidovském dresu, bohužel pro hosty pouze do břevna.

Zavidov nenašel odpověď

Do druhé půle nenastoupila zavidovská rezerva taková, jakou by ji diváci očekávali. Místo snahy udělat něco s nepříznivým výsledkem, se zřejmě B-tým smířil s tím, že zápas zkrátka prohraje. Bohužel to bylo vidět i na hřišti. Domácí si tak dělali, co chtěli. Vědět o sobě dal Kolář, který se po delší době ukázal v zelenobílém dresu. Jeho první pokus skončil pouze rohovým kopem. Na tuto standardku si ale tentýž hráč naběhl, našel si míč a mohl se jít radovat - 4:0.

 

Po hodině hry to byl znovu Kolář, který dorážel do branky zblokovaný pokus M. Čudy - 5:0. Stejní hráči se zjevili v další dobré příležitosti. M. Čuda ale Kolářovu nabídku poslal nad branku. V 76. minutě si naběhl na roh velmi aktivně hrajícího M. Vitnera kapitán hředelských T. Čuda a přidal další branku - 6:0. Závěr utkání přinesl dvě zajímavé akce, které ale změnu skóre nepřinesly. A to díky velmi dobrému zákroku A. Krause, který vychytal samostatný nájezd M. Čudy po zaváhání Vanického a poradil si i s následnou dorážkou T. Vitnera. Na druhé straně zápas ukončila přízemní střela Korčáka, která Malinovského o čisté konto nepřipravila.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Dnes se utkání hodnotí snadno. Od začátku utkání jsme to byli my, kdo diktoval tempo hry. Všichni hráči a to i ti, co střídali, odehráli přesně to, co jsme si řekli. Díky tomu, jsme předvedli diametrálně odlišný výkon než byly zápasy v přípravě a i v minulém kole. Trvalo nám přeci jenom trochu déle, než jsme vstřelili první branku, ale po ní bylo takřka jasno. Budeme-li mít takovýto přístup i v dalších zápasech, bude vše lehčí. Jediné, co mě mrzí, je další zranění v týmu. Snad se dáme do soboty dohromady.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes jsme obtížně skládali sestavu, navíc se nám na začátku utkání zranil ještě Havel. Přistoupili jsme k zápasu jako když si jdeme zahrát někam nějaký sranda match. Jsem z přístupu hráčů hodně zklamaný. Výsledek je takový jaký je, musíme s tím něco udělat, jinak pro nás bude jaro hodně krušné.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (74. D. Minařík [-] ) , D. Bechner [-] , A. Kolář [-] , J. Sláma [-] (82. L. Koláček [-] ) , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] (30. M. Vitner [-] ) , Z. Žihla [-] , B. Amauwah [-] (46. M. Čuda [-] ) , D. Kroupa [-] (82. D. Brož [-] ) , M. Somol [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - T. Diepold [-] , M. Krejčí [-] , J. Kraus [-] , T. Korčák [-] , M. Havel [-] (14. R. Štiller [-] ) , M. Dvořák [-] (46. L. Kapoun [-] ) , M. Havel [-] , R. Vanický [-] , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-]

ŽK: 4. D. Bechner - 4. M. Havel , 19. M. Havel , 37. A. Kraus , 60. E. Pšenička .
Hráči zápasu: A. Kolář , D. Bechner , M. Somol , J. Sláma , M. Vitner .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOHATÝ Petr, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k postavení v tabulce si výhru domácí pohlídají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích