Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec znovu padl a propadá se tabulkou


10

Na jaře to Rynholci příliš neklape a hráči si to uvědomují. Stejně tak sledují tabulku, kde Baníku bude chtít dýchat na záda zachraňující se Olešná. Pustověty ale nejsou týmem, který body rozdává. Sokol sehrál se svým soupeřem remízový poločas, ale v tom druhém sebral všechny body, které tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomové vyrovnání

Vstup do zápasu se povedl domácím, kteří šli hned v 9. minutě do vedení. O. Hula překonal defenzivu soupeře a na zlatém podnose připravil vedoucí branku Petákovi - 1:0. Uplynul stejný časový úsek a bylo vyrovnáno. Beran vysunul Wittmayera a ten přesným zakončením nedal Benešovi šanci - 1:1. Po půl hodině hry se dostal Rynholec do vedení. Domácí si nepohlídali Berana, ke kterému se trochu se štěstím dostal odražený míč ze standardky a kanonýr Baníku vystřelil vedení - 1:2.

 

Baník chtěl do poločasové pauzy vedení udržet a živit naděje na bodový zisk, který by v tabulce rozhodně přišel vhod. Hosté ale darovali domácím rohový kop, ze kterého přišlo ohrožení Haužvicovo svatyně z bezprostřední blízkosti. Rynholec tuto gólovku ustál, ale nádherný volej Holečka ze 40. minuty už nepřežil - 2:2. Holeček tak znovu ukázal, že má fazónu a připsal si další jarní gól. První poločas tak neměl svého vítěze.

 

Došla šťáva

Pro Rynholec by konečná remíza na hřišti Pustovět rozhodně nebyla ztrátou. Sokol ale na svého soupeře vlétnul a od úvodního hvizdu v druhém dějství ukázal, že chce body urvat pro sebe. Běžela 54. minuta a opět to byl zatím muž jarní části v dresu Pustovět, který si připsal svůj druhý a pro tým vedoucí gól - 3:2. Už jednou Holeček ukázal, a není to tak dlouho, že vsítit hattrick mu nečiní žádný problém.

 

Uběhly čtyři minuty a Pustověty potvrdily své vítězství. Centrovaný míč si našel ve vzduchu Matějovský a hlavou překonal Haužvice - 4:2. Baníku postupem času docházela fyzička, chyběl pohyb a domácí celek své vedení kontroloval. Sokol držel míč a vytvářel si další brankové příležitosti, které ale k další brance nevedly. Rynholec svůj cíl urvat nějaký ten bod na hřišti soupeře nenaplnil a odjížděl s prázdnou. A při pohledu na tabulku by měl Baník rozhodně zabrat.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: V zápase jsme měli převahu a vytvořili jsme si i dost šancí, které jsme ale bohužel neproměňovali. Důsledkem chyby v rozehrávce a nedůrazu u standardky skončil první poločas remízou. Druhý poločas už byl v naší režii co se týče fyzičky a držení míče. To přineslo šance, které nám zajistily výhru.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek: Pustověty nás přehrávaly po celý zápas. Díky šťastným odrazům jsme utkání otočili a dostali se do vedení. Bohužel jsme před koncem poločasu inkasovali vyrovnávací gól, což byl klíčový moment. Druhou půli už nebylo co řešit, opět jsme odešli fyzicky. Příští týden nás čeká klíčový duel s Olešnou, jelikož už hrajeme o záchranu.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Elznic [-] , M. Peták [-] , O. Hula [-] , M. Hranai [-] (75. M. Hanuš [-] ) , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , V. Bičovský [-] , J. Hula [-] , M. Kameník [-] , P. Hovorka [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Wittmayer [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] , M. Beran [-] , M. Chvaščák [-] (28. D. Jirava [-] ) , D. Rajgl [-] , L. Dadák [-] , D. Mrázek [-] , P. Fonod [-] , T. Perlík [-]

ŽK: 71. M. Peták - 81. D. Jirava , 83. J. Pelc .
Hráči zápasu: P. Matějovský , P. Holeček .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: SVOBODA David - STROUHAL Jiří, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích