2:1
(1:0)
64. R. Hůla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenici stačil konec prvního a začátek druhého poločasu


Branky


10

Po kvalitním remízovém zápase s Hředlemi se Senomaty představily na hřišti Jesenice. Domácí odehráli na svém hřišti vůbec první zápas na jaře a návrat chtěli pojmout vítězně. Proti stál ale těžký soupeř. Berani si ale vybrali slabší zápas, čehož domácí využili a berou cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vůbec první jarní zápas odehrála Jesenice na svém hřišti. Domácí si zvykali na svůj pažit a byli to hosté, kteří měli častěji míč na svých kopačkách. I přes větší držení míče a optickou převahu se Berani nemohli dostat do gólového zakončení. Už se zdálo, že první poločas branku nenabídne. Krátce před konečným hvizdem ale špatně rozehrál brankář Hornof a řítila se na něj hned trojice hráčů. Zaváhání senomatského brankáře potrestal Jeníček, který se postaral o poločasové vedení Jesenice - 1:0.

 

Není na co čekat

Jestliže byla řeč v senomatské kabině o trpělivosti a o důrazu na dobrý vstup do druhé půle, tak zřejmě hostující hráči vůbec neposlouchali. Sotva se začalo hrát, tak se z rychlé branky radoval Pacourek - 2:0. Jesenická rychlá sprcha, a dá se říci dvouminutová i dvougólová, Berany neschladila. Svěřenci Jiřího Kučery si vytvořili tlak, ze kterého vyústil penaltový nedovolený zákrok na Máchu. Míč si na penaltový puntík postavil R. Hůla a nemýlil se - 2:1.

 

Domácí hrozili převážně z brejků, z jednoho takového zachránila Hornofa branková konstrukce. Především s běhavým V. Fialou měla senomatská defenziva plné nohy práce. Na druhé straně představoval nebezpečí střelec první hostující branky, ale o něj se velmi dobře staral Mutínský. Hra Senomat nebyla taková, jak by si sami hráči představovali. Oproti minulému víkendu chyběl pohyb. Jesenice držela své vedení, které mohlo být i větší, nebýt neproměněných šancí. To ale nemuselo jesenické hráče mrzet, neboť zápas dotáhli do vítězného konce.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: První poločas byl vyrovnaný. Drželi jsme více míč a hru měli pod kontrolou. Na konci poločasu ale přišla chyba v rozehrávce, kterou soupeř potrestal. Hned na začátku druhého poločasu jsme dostali další gól. Úplně jsme vypadli z role, domácí měli i další šance. Z penalty jsme snížili a poté jsme si vytvořili tlak. Soupeř měl šance převážně z brejků, z jednoho takového trefil i tyč. Bylo to od nás celkově pomalé, dělali jsme individuální chyby a prohráli jsme zaslouženě. Kdyby domácí všechny naše chyby potrestali, mohl zápas skončit i větším rozdílem. Co mě zaráží, tak je výkon sudího Žemličky. Při penaltovém zákroku na Máchu měla přijít červená karta, při dalším zákroku hráč se žlutou kartou trefí našeho hráče zezadu a nic. Zaráží mě a zároveň i mrzí neznalost pravidel ze strany rozhodčích a zajímalo by mě, kde se dá přečíst zápis delegáta z utkání.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (80. P. Kotek [-] ) , V. Fiala [-] , K. Pros [-] , P. John [-] , M. Pacourek [-] , D. Kapoun [-] (84. J. Pfejfer [-] ) , Z. Fiala [-] , J. John [-] (62. T. Nistor [-] ) , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - L. Mácha [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Hudák [-] (64. R. Trešl [-] ) , T. Sejpka [-] (80. M. Sailer [-] ) , M. Špidra [-] , J. Kodeš [-] , A. Polcar [-] (46. J. Vávra [-] ) , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , D. Hůla [-]

ŽK: 16. M. Pacourek , 37. J. Mutínský , 63. P. John - 42. D. Hůla , 74. J. Vávra , 84. R. Trešl , 89. M. Špidra , 90. M. Hudák .
Hráči zápasu: V. Fiala , J. Mutínský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ŠEFARA Milan, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů