1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zavidov rozhodl v Lícha aréně v poslední desetiminutovce


Branky


12

Další duel ze spodku tabulky se odehrál v Řevničově, kam zavítal B-tým Zavidova. Oba týmy chtěly ze zápasu vytěžit maximum v podobě tří bodů. Zápas na nekvalitním povrchu rozhodla až poslední desetiminutovka, po které byla šťastnější hostující rezerva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Od začátku zápasu bylo jasné, že hrbolatý terén bude proti fotbalové kráse a ve hře tak bude dosti soubojů. Do utkání vstoupili lépe hosté, kteří si dokázali vytvořit velmi dobré příležitosti. V 6. minutě se z jedné takové radovali. Sekyra se uvolnil z levé strany a propálil Peterku na přední tyč - 0:1. I Řevničov se dostal do šancí, které pramenily především po standardních situací. Inkasovaná branka Spartu nepoložila. Do velké šance se dostával Fujera, ale po střetu s Pšeničkou zůstala překvapivě píšťalka hlavního sudí němá. První poločas více nenabídl.

Drama až do konce

I ve druhém poločase byl na hřišti vidět boj o každý metr. Do zbylé části utkání vstoupil lépe Řevničov, který se snažil o vyrovnání. Střelecké pokusy domácích ale lapil A. Kraus. Skóre se měnilo po hodině hry. Centrovaný míč Sedláka z pravé strany si našel Fujera a hlavou vymetl šibenici - 1:1. Sparta šla za vedoucí brankou, ale když si domácí hráči nevylámali zuby na A. Krausovi, tak na dobře hrajícím stoperu Havlovi st.

 

Poslední desetiminutovka rozhodla. Po zaváhání Sedláka na středu hřiště si svůj výběh špatně načasoval Peterka, čehož využil Sekyra a vrátil rezervě vedení - 1:2. Závěrečný tlak domácího celku kýžené vyrovnání nepřinesl a definitivní tečku za zápasem udělal po Neveďalově nahrávce Hanych - 1:3. B-tým tak udělal další krok k záchraně, když urval vítězství na velmi těžkém terénu. Navíc proti soupeři, který byl v tabulce bodově velmi blízko.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Kočí: Zavidov začal lépe, poté se hra vyrovnala. Z konce utkání by byl bod zasloužený, bohužel v posledních deseti minutách rozhodl soupeř a my jsme bez bodu.

FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý: Bylo to velmi soubojové utkání na hrbolatém terénu, hrát kombinačně moc nešlo. Tenhle zápas nebyl kdo ví jak koukatelný, ale oba týmy chtěly ze zápasu odejít vítězně, což se nakonec podařilo nám. Šli jsme tomu naproti a nakonec jsme to zlomili ve svůj prospěch.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Kočí [-] , J. Urbanovič [-] (82. D. Černý [-] ) , L. Přibyl [-] , M. Tóth [-] - J. Husák [-] , J. Fujera [-] , L. Vait [-] - V. Kapr [-] , J. Sedlák [-] - T. Bohatý [-] (85. O. Hanzlík [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - E. Pšenička [-] (49. M. Havel [-] ) , J. Hanych [-] , T. Diepold [-] , M. Skoupý [-] (79. J. Kraus [-] ) , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , M. Havel [-] , O. Neveďal [-] , M. Zuda [-] , D. Štiller [-]

ŽK: 33. A. Sekyra , 67. M. Havel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - STROUHAL Jiří, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Zavidov určitě podpoří hráči z A-týmu a zvítězí.