Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná šokovala vysokým vítězstvím nad Senomaty


Branky


12

Olešná měla před sebou další těžký a důležitý zápas. Na její hřiště zavítaly Senomaty, které byly při pohledu na tabulku jasným favoritem. Beranům se ale nedaří tak, jak by si představovali a utkání proti Pásovce toho bylo důkazem. Domácí toho využili a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tápající Senomaty

Vstup do zápasu nemohl vyjít domácímu celku lépe. V 5. minutě se proháčkoval Itner přes bránící hráče a centrem našel M. Poláška, který hlavou do protipohybu Hornofa skóroval - 1:0. O dvě minuty se střelec úvodní branky proměnil v nahravače, ale Š. Procházka jeho vybídnutí nezužitkoval a Hornofa z gólové pozice neprostřelil. Střelecký pokus byl vidět také na druhé straně, ale se zakončením R. Hůly si poradil Zemjanek. Berani to zkoušeli také centrovanými míči, ale obrana domácích fungovala bezchybně.

 

Olešná byla při chuti. Ze střední vzdálenosti to zkoušel skákavou střelou Vrbata, jehož pokus nadělal Hornofovi spoustu práce. Dalším zakončujícím byl Vodrážka, ale senomatský brankář byl na místě. Uběhal půl hodina hry, kdy se do vápna prorval M. Polášek, našel Černého a ten byl nedovoleně atakován. To neuniklo zraku sudího Brejníka a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Vodrážka a navýšil vedení - 2:0.

 

Autor druhé branky se po chvilce také probojoval do šestnáctky, ale další penalta se nepískala. Že došlo ke kontaktu bylo zjevné, neboť následovalo delší ošetřování Vodrážky, ani to ale nepřinutilo sudího změnit svůj výrok. V závěru poločasu mohla Olešná přidat tápajícím Senomatům další branku, ale po přihrávce Š. Procházky neproměnil samostatný nájezd Itner. Hornof skvělým zákrokem držel naděje svého týmu k bodovému zisku, to by ale museli hosté ve druhém poločase zařadit o pár rychlostních stupňů více.

Nečekaný debakl

V kabině Senomat musela proběhnout pěkná bouřka, neboť vstup do druhé půle byl ze strany hostí diametrálně odlišný oproti tomu z prvního dějství. Zlepšený výkon Beranů ale netrval věčně a o slovo se znovu přihlásil domácí celek. Po tečované střele Vodrážky mohl skórovat Š. Procházka, ale na jeho zakončení před odkrytou brankou byl znát zápasový deficit. V 69. minutě to ale domácím vyšlo. Pohlednou akci Vodrážky s M. Poláškem nakonec proměnil prvně jmenovaný a zdálo se, že je rozhodnuto - 3:0.

 

Senomaty na třetí inkasovanou branku odpověděly ojedinělým zakončením z úhlu, to se ale mezi tři tyče nevešlo. Na druhé straně se málem znovu zvedali ruce, to když Itner našel před brankou Vodrážku, jehož zakončení vykopával jeden z bránících hráčů doslova za pět dvanáct z brankové čáry. V další akci po povedené akci Itnera zastavil domácí zdvižený praporek. Olešná byla při chuti, což bylo vidět na další povedené akci, kdy po centru Vodrážky hlavičkoval těsně nad Černý. Pásovka byla pánem na hřišti a Senomaty pouze bezmocně přihlížely na aktivitu a chuť soupeře.

 

Poslední desetiminutovka zápasu započala tím nejlepším možným způsobem, a to gólem. Po nedovoleném zákroku na Itnera zahrával přímý kop R. Polášek. Ten načechral míč na hlavu Černého a domácí se šli znovu radovat - 4:0. Hosté už se viděli v kabině, kam jim domácí ještě více znechutili odchod. V 85. minutě drze pronikl do šestnáctky Zadnevulytsia, který našel pod sebou Černého. Ten byl na přihrávku připraven a slabší nohou skóroval - 5:0. Volání domácích fanouškůch o bůra bylo vyslyšeno. Závěr utkání nabídl ještě gólové vysunutí z kopačky M. Poláška, po kterém následoval samostatný nájezd Vodrážky, klička Hornofovi a hattrick - 6:0. Olešná ukázala, jak se hraje o záchranu a favorizované Senomaty přejela rozdílem třídy.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Šimon Procházka, útočník: Do zápasu jsme šli s jasným cílem, a to vyhrát. V tabulce se stále pohybujeme kolem posledního místa a každý bod se počítá. Začali jsme aktivně a po pár minutách se dostali do vedení. Senomaty sice hrozily z centrů, ale všechny jsme si pohlídali. Po půl hodině hry byla odpískána penalta a vedení jsme navýšili. Po změně stran jsme nepolevili a přidali další góly.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Omlouvám se všem senomatským fanouškům, ale za takovýhle výkon se stydím. Nedá se o něm mluvit ani jako o mizerném. Zbytečně jsme ztráceli míče, nehrál nám střed hřiště, bylo to bez kombinace. Olešná zaslouženě zvítězila.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] , K. Ivančík [-] - T. Itner [-] , J. Procházka [-] - J. Černý [-] - Š. Procházka [-] (66. P. Kollmann [-] ) , M. Polášek [-] , R. Polášek [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] (36. R. Trešl [-] ) , A. Polcar [-] (51. M. Sailer [-] ) , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-]

ŽK: 10. J. Procházka , 71. R. Polášek - 32. M. Hudák , 70. R. Hůla , 75. D. Hůla , 79. M. Komín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brejník Aleš - HOLÍK Jan, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Olešné jde o hodně, ale nečeká je vůbec nic lehkého. Tipuji remízu a výhru Olešné na penalty.