P. Šnídl 13.
M. Tvrz 15.
M. Tvrz 59.
M. Tvrz 79. (p.)
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko ukončilo sérii porážek se Senomaty


Branky


13. P. Šnídl , 15. M. Tvrz , 59. M. Tvrz , 79. M. Tvrz (p.) - 83. J. Vávra
15

Městečko se v posledních zápasech trápilo jak herně, tak i výsledkově. To se mohlo změnit v domácím utkání, ve kterém Ohnivci přivítali Senomaty. Na ukončení série porážek těžký soupeř, ale domácí se po delší době sešli kromě zraněného Urbana v plné síle, Beranům se zápas nepovedl a všechny body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, kteří se hnali za vedoucí brankou. Ta přišla ve 13. minutě, když se do vápna dostal Šnídl a prudkou střelou propálil Hornofa - 1:0. O dvě minuty později bylo v Ohnivec aréně ještě veseleji. Podobná situace, tentokrát to byl ale Tvrz, který se otočil kolem svého strážce a razantní střelou nedal senomatskému brankáři šanci - 2:0.

 

Městečko hru kontrolovalo, ale poté postupně aktivita domácích slábla a do hry se dostávali hosté. I Senomaty si vytvořily pozice k zakončení, pokusy hostí ale míjely cíl, a tak se skóre do konce poločasu nezměnilo.

Hattrick Tvrze

Domácí navázali na aktivní vstup do první půle a i do druhého dějství vstoupili s chutí. Senomaty znovu nepůsobily jistě a svým výkonem dávaly soupeři až příliš prostoru. Městečko toho využilo znovu v 59. minutě, když se po pravé straně prosadil Šnídl a nahrávkou před prázdnou branku na Tvrze zařídil třetí gól - 3:0. Ohnivci hru kontrolovali a hosté měli ke gólu poměrně daleko.

 

Další rána do senomatského snažení přišla v 79. minutě, kdy byl nedovoleně atakován ve vápně Šnídl a penaltu proměnil Tvrz, který zkompletoval hattrick - 4:0. V poslední desetiminutovce se Senomaty dočkaly alespoň čestného gólu, který zaznamenal Vávra - 4:1. Od Beranů to bylo v tomto zápase zkrátka málo, Městečko šlo vítězství naproti a bylo po zásluze odměněno.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Konečně jsme se sešli a to se projevilo na hře i na výsledku. Kromě zraněného Urbana jsme byli komplet. Do zápasu jsme měli dobrý vstup a dali dva rychlé góly. Ke konci prvního poločasu to vypadalo, že nám docházejí síly, stáhli jsme se a hráli jsme pasivněji. Senomaty si vytvořilypár šancí, ale nebyly produktivní. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a ve hře se to projevilo, přidali jsme další dva góly. Škoda, že jsme v závěru dostali gól, ale ten už nic neřešil. Po dlouhé době musím říct, že jsem byl s výkonem spokojený.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V posledních kolech se nám nedaří stabilizovat ať z pracovních nebo zdravotních důvodů sestavu a ne jinak tomu bylo i v tomto zápase. Hlavnim důvodem našich nevyrovnaných výkonů je, že nedokážeme na hřišti nechat to, co máme natrénováno a myslíme si, že se soupeř porazí sám. Hráči necítí konkurenci, chybí nám bojovnost a pohyb. Když k tomu přidáme fatální chyby jednotlivců, končí to debaklem jako v Městečku. Bojovnost a nasazení bylo dnes na straně domácích, kteří zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , M. Tvrz [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] (56. J. Ryba [-] ) , T. Heger [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Týče [-] , A. Polcar [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , D. Hůla [-] , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , M. Sailer [-]

ŽK: 60. J. Kučera , 81. M. Tvrz - 57. J. Kodeš .
Hráči zápasu: T. Heger , P. Šnídl , M. Tvrz - R. Hůla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VODRÁŽKA Tomáš, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra hostů

Senomaty si odvezou tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

věřím Ohnivcům v boji o záchranu, Beranům o nic nejde. Tak že vítězství domácích,