Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná se postarala o překvapení kola


Branky


15

Ve Hředlích už část mistrovských oslav proběhla, možná ještě probíhá a probíhat bude. Soutěž ale není ještě u konce a v dalším zápase se představil již jistý vítěz soutěže na Olešné. Domácí Pásovka hraje o setrvání v soutěži a dle toho také vypadal předvedený výkon. Domácí dali do zápasu vše a i když místy tahali za kratší konec, z těžkého zápasu berou dva velmi cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí

Absence před utkáním byly nepříjemností na obou stranách. V kádru mistra chyběl Sláma, Žihla, T. Čuda nebo Kroupa. Na domácí straně neměl trenér Vopat k dispozici Š. Procházku, M. Poláška a další. Začátek zápasu ovládli hosté, kteří si vytvořili převahu a už v 5. minutě šli do vedení. A. Vitner křížnou střelou překonal Zemjanka - 0:1. Olešná na nic nečekala a ve 12. minutě bylo vyrovnáno. Vrbata zatáhl míč po lajně a ve vápně našel Kollmanna, který nedal Malinovskému šanci - 1:1.

 

O chvíli později se domácí brankář ukázal v dobrém světle, když zneškodnil samostatný nájezd. Ve 20. minutě nastala pro hostující celek nepříjemnost v podobě vynuceného střídání autora první branky z důvodu zranění. Olešná měla blízko k vyrovnání krátce před půl hodinou odehraného času. Na centr Vodrážky si naskočil Itner, který ve velmi dobré pozici mířil hlavou jen těsně vedle. V další obrovské šanci se po dlouhém pasu R. Poláška objevil Itner, který přeloboval Malinovského a už se zdálo, že míč skončí v síti. S obranným zákrokem ale za pět dvanáct přispěchal Bethel.

 

Po půl hodině hry si vybral slabší chvíli Zemjanek, když propustil za svá záda nijak nebezpečnou střelu T. Vitnera z úhlu - 1:2. Blízko k vyrovnání byl R. Polášek, ale jeho povedený pokus z přímého kopu vytáhl Malinovský. Míč vyrážel ale pouze před sebe, kde byl s dorážkou připravený J. Procházka. Jeho hlavička ale postrádala razanci, a tak skončil míč v rukavicích hředelského brankáře. Na druhé straně měl spoustu práce s razantním zakončením Bechnera gólman Zemjanek, který vyrážel projektil hředelského kanonýra do boční sítě. To bylo tím posledním, co první poločas nabídl.

Obětavovst domácích

Do druhé půle vlétli hosté a hned po minutě si vytvořili nebezpečnou šanci. Hlavička Bethela ale mířila těsně vedle. Další varování poslal ze střední vzdálenosti Bechner, jeho pěkné střele také moc nechybělo. R. Polášek byl tím, kdo zažehnal další hředelskou gólovku, když na poslední chvíli vykopával míč z brankové čáry. Problémy s úzkým kádrem zvýraznila 59. minuta, kdy za zraněného M. Köhlera musel do hry náhradní brankář M. Pavlíček. Po hodině hry to byl znovu chybující Zemjanek, který rozehrával na obsazeného Vrbatu. Míče se ujal Bechner a trestal - 1:3.

 

Nepříznivý stav domácí hráče nepoložil a Olešná odpověděla nejlépe, jak jen mohla. A také velmi rychle. O dvě minuty později Itner vysunul Černého, ten si navedl míč na hranici vápna a povedenou střelou vrátil svůj tým do hry - 2:3. O pět minut později bylo dokonce srovnáno! Černý se vžil do role nahravače, vysunul Vodrážku a ten podél Malinovského rozvlnil síť - 3:3. Hředle se ve zbylém čase dostaly do drtivého tlaku, který domácí přežily zčásti díky fotbalovému štěstíčku, ale především díky obětavosti všech hráčů, kteří si uvědomovali důležitost bodového zisku a vpřed je hnala i vidina pokoření mistrovského celku, která se naplnila po penaltovém rozstřelu - 4:3 po pen.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Musím se přiznat, že dnes jsem vzhledem k absencím v našem týmu v jakýkoliv bodový zisk naprosto nevěřil, ale obětavost kluků, co byli dnes přítomni, byla odměněna a tyto dva body můžou být vzhledem k situaci v tabulce naprosto zásadní. Po sobotních očekávaných výsledcích jsme počítali spíše s variantou, že můžeme opět spadnout na samotné dno. Hředle byly po většinu utkání lepším týmem, ale kluci splnili stanovenou taktiku a přizpůsobili hru situaci. Doufám jen, že do dalšího utkání se dají alespoň někteří hráči zdravotně do kupy a nebudeme muset v takovém rozsahu řešit podobné problémy jako před tímto utkáním.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Jsem hodně zklamán. Ztratit takto rozehraný zápas, ve kterém jsme 80 minut dominantním týmem, je prostě neomluvitelné. O třech našich inkasovaných brankách rozhodly tři, pro mě zcela nepochopitelné, individuální chyby. I tak jsme měli zápas dotáhnout do vítězného konce. Ovšem to, co se dělo v posledních dvaceti minutách utkání, z toho je mi smutno a přemýšlím nad tím, proč vůbec fotbal dělat. Slyšet po zápase od hráčů Olešné věty typu "Šoty, díky za tu penaltu" nebo "co chcete, tohle vás čeká v B třídě každý zápas..." A když ještě vidím výsledky ostatních zápasů v okresním přeboru. Má vůbec cenu věnovat čas a energii? Víc snad nemá smysl rozebírat.



Sestavy


FC Olešná
P. Zemjanek [-] - T. Vodrážka [-] , A. Hlavsa [-] , L. Vrbata [-] , K. Ivančík [-] - T. Itner [-] , J. Procházka [-] - J. Černý [-] - P. Kollmann [-] (32. Z. Přibík [-] ) , R. Polášek [-] , M. Köhler [-] (59. M. Pavlíček [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - P. Houdek [-] , T. Vitner [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , M. Vitner [-] , B. Amauwah [-] , D. Minařík [-] (73. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] (20. M. Vodrážka [-] ) , D. Minařík [-] , M. Somol [-]

ŽK: 13. J. Procházka , 15. M. Köhler - 86. D. Bechner .
Hráči zápasu: J. Černý , R. Polášek - M. Vitner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - JASANSKÝ Petr, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra domácích

V tomhle utkání čekám překvapení kola a výhru Olešné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Domácí podávají v jarní části kvalitní výkony, ale přesto Hředle vyhrají.