0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec nezvládl veledůležitý zápas se Zavidovem


Branky


15

Pro Rynholec je každý zápas důležitý. O to více v domácím prostředí proti týmům ze spodní části tabulky. Přesně tyto indicie naplňoval duel s béčkem Zavidova. Pro Baník by se jednalo o důležité vítězství v boji o záchranu, ale výkon domácích na soupeře nestačil a body putovaly do Zavidova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly do šatny

Rynholec spoléhal na svého útočníka Berana, na kterého pasoval většinu míčů. Ten byl ale hlídán stoperskou dvojicí Pšenička - Vitner, která nedala rynholeckému útočníkovi příliš prostoru. Domácí si za první poločas nic vážnějšího nevytvořili, naopak hosté se postupně do svého soupeře dostávali. Na úvodní branku se čekalo do 40. minuty.

 

Vanický zakončoval z hranice vápna, ale míč se k němu odrazil zpátky. Při dorážce už byl zavidovský hráč přesný a otevřel skóre zápasu - 0:1. O čtyři minuty později to byl stejný hráč, který si naskočil na přímý kop Havla a ze vzduchu zavěsil - 0:2. Pro Rynholec se tak jednalo o dva góly do šatny, které v boji o záchranu vůbec nepomohly.

 

 

Rynholec bez odpovědi

Do druhé půle nastoupili hosté jako kdyby si mysleli, že mají vítězství v kapse. Toho využili domácí, kteří se dostávali více do hry a také do šancí. Střelecké pokusy zpoza vápna ale netrefovaly svůj cíl, centrované míče sbíral brankář Kraus. Pár centrů ale přeci jen bylo nebezpečných, ve dvou případech na míč jen těsně nedosáhl Dadák. Čas plynul a skóre se neměnilo.

 

To změnila až 80. minuta, kdy přišla ztráta míče jednoho z obránců domácích na polovině hřiště a samostatný nájezd proměnil Havel - 0:3. Zavidov si zbytek zápasu pohlídal a připsal si důležité vítězství. Naopak Rynholec nezvládl velmi důležitý zápas v boji o záchranu na svém hřišti, což může Baníkovce hodně mrzet.

 

 

 

             

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Lukáš Dadák: Do zápasu jsme vstoupili dobře. Drželi jsme balon a myslím si, že i fotbalově to vypadalo dobře. Akorát nám bohužel chyběla koncovka, čehož využil náš soupeř ze Zavidova. Z pár protiútoků dali dva góly a pak už jen hlídali průběh zápasu. Snažili jsme se s výsledkem něco udělat. Vytvořili jsme si i nějaké šance, ale nebylo nám přáno. Potom Zavidov přidal ještě jednu branku a bylo rozhodnuto.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: Nejednalo se o příliš kvalitní zápas, který jsme ale i přes náš nekoukatelný výkon zvládli. Výhra pro nás byla hodně důležitá. Prodloužili jsme vítěznou sérii a snad ji protáhneme do konce sezóny.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
J. Hladík [-] - J. Pozníček [-] , J. Matějka [-] , P. Rajgl [-] , M. Beran [-] (46. T. Stránský [-] ) , D. Rajgl [-] , M. Kedroň [-] , L. Dadák [-] , T. Měsíček [-] (87. M. Chvaščák [-] ) , P. Fonod [-] (57. J. Kougl [-] ) , T. Perlík [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - E. Pšenička [-] , M. Havel [-] , L. Blecha [-] , M. Skoupý [-] (50. D. Žďánský [-] ) , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Hvězda [-] , T. Diepold [-] , M. Zuda [-] (61. J. Kraus [-] ) , P. Vitner [-]

ŽK: 13. D. Rajgl , 71. T. Stránský , 90. T. Perlík - 60. E. Pšenička , 71. J. Hvězda , 73. M. Havel .
Hráči zápasu: P. Rajgl - A. Kraus , M. Havel , R. Vanický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠKVRNA Miroslav, KOC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Ondřej Bechynský
Tip experta: výhra hostů

Domácí Tomáš Měsíček udělá v závěru utkání chybu a Zavidov si odveze všechny body (smích).

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Obou mančaftům jde o mnoho. domácí po debaklů v Lužné musí zabrat.