3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty remizovaly na Šamotce


Branky


10

Fotbalisté Pustovět zajížděli do areálu Tatranu Rakovník, kde změřili síly s místním B-týmem. Domácí mix fotbalistů z SK Rakovník a Tatranu šel do vedení, ale hostující Sokol vývoj utkání otočil. Rezerva utkání vyrovnala a o plusovém bodu musely rozhodovat až penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do šatny

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří drželi míč a hru kontrolovali. Ve 12. minutě šel Tatran do vedení, kdy se Holý prosadil přes Hovorku a křížnou střelou mířil přesně na zadní tyč - 1:0. Poté ale Tatran polevil a do hry se dostávaly Pustověty. Zakončení J. Huly nebo Hovorky velké nebezpeční nepřineslo, zajímavý pokus Hranaie, který skončil těsně vedle, už byl varováním. Sokol nakonec zvládl vyrovnat, gól do šatny po rohovém kopu zařídil hlavičkou Šimon - 1:1.

Jiráskův návrat

Do druhého poločasu udělali domácí dvě změny v sestavě. Na hřiště přišel Kýzl a po dlouhé době se na hrací ploše objevil také nadržený Jirásek, který byl dlouho mimo hru z důvodu zranění. Tatran měl optickou převahu, veškerá snaha ale končila nepřesností ve finální fázi. Ke slovu se dostaly Pustověty, které udeřily. V 59. minutě zachoval klid při zakončení Hranai a uvnitř vápna mířil přesně - 1:2. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Tatran si vytvářel šance a jednu takovou proměnil Červený, kterému nahrával pod sebe na úroveň penalty Jirásek - 2:2.

 

Domácí měli i další příležitosti ke skórování. Ze střední vzdálenosti to zkoušel krásnou střelou Jirásek, ale jeho pokus levačkou zastavilo břevno. Na tomto hráči bylo vidět, že si návrat na trávník doslova užívá. V další velké šanci se objevil po Červeného přihrávce J. Beneš, ale při snaze trefit odkryté zařízení napálil míč do břevna a svého bráchu v brance Pustovět tak nepřekonal. Alespoň byl u Benešů doma klid. Zbývající část utkání byla rozkouskována a žádná větší šance již nepřišla. V 83. minutě uviděl za nedovolený zákrok druhou žlutou kartu Kratochvíl, a tak musely Pustověty dohrávat v deseti.

 

Utkání v základní hrací době vítěze nepřineslo, a tak rozhodovaly penalty. Ve žlutomodrém dresu selhal pouze jeden hráč, naopak na straně hostí hned dva, a tak plusový bod zůstal domácím - 3:2 po pen.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Petr Kýzl: Asi remízový zápas. Snažili jsme se hrát s míčem, šancí jsme si ale vytvořili pramálo a některé neproměnili. Soupeř těžil z náhlých brejků a zápas mohl klidně vyhrát, kdy taky neproměnil několik šancí.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka: Věděli jsme, že soupeř bude z těch fotbalově vybavenějších, a tak jsme se snažili hrát hlavně ze zajištěné obrany. Po inkasované brance a po zhruba odehrané dvacetiminutovce jsme si začali více věřit na míči a vytvořili si pár šancí. Těsně před poločasem se nám povedlo srovnat z rohového kopu. Druhý poločas byl vyrovnanější, ale domácí měli stále herní převahu, avšak nedařilo se jim tvořit finální přihrávky a hra většinou končila před naším vápnem. Nám se podařilo znovu jít do vedení, ale bohužel domácí po chvilce srovnali. Tatran se pak snažil zápas otočit, ale to se mu nepodařilo a zápas tak skončil remizou.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - M. Alexij [-] (46. M. Jirásek [-] ) , J. Mareš [-] , J. Červený [-] , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] (58. P. Kýzl [-] ) , J. Holý [-] , J. Kučera [-] (80. L. Fidler [-] ) , T. Kotaska [-] , V. Čadek [-] (46. L. Dolák [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Hranai [-] , M. Šimon [-] (57. F. Kratochvíl [-] ) , P. Hovorka [-] , T. Volráb [-] , M. Peták [-] (61. M. Kameník [-] ) , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , P. Matějovský [-] , P. Holeček [-] , J. Hula [-]

ŽK: 42. T. Kotaska , 51. J. Beneš , 76. J. Holý - 70. T. Elznic , 74. F. Kratochvíl , 90. J. Hula . ČK: 83. F. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Jirásek , J. Červený - O. Hula , M. Hranai .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - JASANSKÝ Petr, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích