R. Hůla 35.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat zavidovského béčka přinesl vítězství v Senomatech


Branky


7

Při pohledu na tabulku byli domácí favoritem. Fotbal je ale nevyzpytatelný, což platí snad v každé soutěži. Zavidovská rezerva může poslední zápasy dohrávat v klidu, bez sestupového ohrožení. První poločas ovládli Berani, druhá polovina ale patřila hráčům rezervy, kteří zápas otočili a na závěr sezóny berou velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba potrestána

Od prvních minut se hrál vyrovnaný zápas. Oba celky se snažily držet míč na svých kopačkách a svého soka chtěly nechat běhat bez něj, což za úmorného počasí bylo velkou výhodou. V první půl hodině hry byla aktivita na straně domácího týmu. Senomaty se snažily kombinačně a následnými kolmicemi za obranu dostat do obrany zavidovského béčka, v jejímž čele stál s rukavicemi velezkušený Kukla, který nahradil zraněného A. Krause a M. Štillera.

 

Berani se nemohli do zavidovské defenzivy dostat a když se jim to povedlo, tak byl na místě pozorný Kukla. Zavidov ale přeci jen své legendě mezi třemi tyčemi čisté konto nedopřál. Po půl hodině hry přišla ve hře hostí nevynucená chyba, kterou v dresu domácích potrestal přesnou střelou na hranici šestnáctky R. Hůla - 1:0. Ten byl jediným hráčem, jehož jméno bylo zapsáno na listině střelců první půle.

Zavidovská otočka

Druhý poločas odstartovali lépe hráči zavidovské rezervy, kteří postupem času převzali pomyslné otěže hry a dočkali se vyrovnání. Tutovku Kapouna zvládl výborným zákrokem zneškodnit Rác, ale při další akci byl už bezmocný. Po hodině hry se po sérii rohových kopů prosadil hlavou sváteční střelec Jelínek - 1:1. Zavidovu bylo vyrovnání málo, a tak se hostující celek hnal za další brankou. Ta přišla o čtvrt hodiny později. Dvořák si na hranici vápna připravil střeleckou pozici a jeho pokus nedokázal střídající Hornof zneškodnit - 1:2.

 

Počasí nehrálo do karet rychlému fotbalu v pohybu a místy bylo znát, že oběma týmům zkrátka o nic nejde. Síly na obou stranách docházely a tempo hry nebylo nikterak aktivní. Závěr utkání ale patřil domácím, kteří se nechtěli s povedenou sezónou rozloučit porážkou. Závěrečný tlak přinesl výborný zákrok Kukly proti Vávorvi, Sailerův pokus do břevna a nepříjemný závar v zavidovské šestnáctce, který zažehnal rázným odkopem za pět dvanáct Kapoun. Zavidovské béčko si tak na závěr sezóny připsalo velmi cennou a možná i trochu překvapivou výhru.

 

 



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Jiří Kraus: Zápas probíhal v pomalém tempu. Bylo vidět, že nikomu o nic nešlo, pouze to odehrát a nezranit se. Moc šancí zápas nenabídl. V prvním poločase jsme inkasovali po ztrátě míče a rychlé střele z vápna. Ve druhém poločase se nám povedlo srovnat z rohu a chvíli na to jsme skóre otočili v náš prospěch. Ke konci zápasu jsme se nechali zatlačit, ale z tlaku soupeře byl jen jeden závar ve vápně, který jsme přežili.



Sestavy


SK Senomaty
L. Rác [-] (68. O. Kučaba [-] ) - J. Vávra [-] , L. Žebrakovský [-] (79. J. Týče [-] ) , R. Hůla [-] , M. Kokšál [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , M. Komín [-] , A. Polcar [-] (46. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-]

FC 05 Zavidov B
J. Kukla [-] - J. Hanych [-] , D. Štiller [-] (88. D. Devera [-] ) , M. Skoupý [-] (52. J. Kraus [-] ) , R. Vanický [-] , M. Dvořák [-] , T. Diepold [-] (85. E. Pšenička [-] ) , M. Zuda [-] , L. Kapoun [-] , J. Jelínek [-] , P. Hornof [-]

ŽK: 61. L. Mácha - 38. J. Hanych .
Hráči zápasu: J. Kukla .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích