1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2022 18:00

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá v dohrávce uspěla ve Vodňanech. Oba týmy nasadily do hry své trenéry


Branky


23

Jak hodnotili utkání Jaromír Plocek a Jan Pintér?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): V domácí dohrávce jsme přivítali hosty z Plané. Chtěli jsme navázat na dobré výkony z minulých utkání, ale nepovedlo se nám to. Hosté přijeli s jasným zaparkovaným autobusem a my jsme se nedostali přes tento beton. Dvakrát nám utekli a vstřelili branky a tím vyhráli a je třeba sportovně poblahopřát. Dál se k tomu nechci vyjadřovat, protože to nebylo o fotbale a to je smutné, protože v naší lize by se měli hráči fotbalem bavit. Ale to je každého věc.

SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): Do Vodňan jsme jeli po třech prohrách a věděli, že nás nečeká nic lehkého vzhledem k tomu, že Vodňany doma porazily jak Sviny, tak i Roudné. Do utkání jsme vstoupili s velkým respektem k soupeřově kvalitám a kvůli naší chybě a nedůrazu jsme po chvíli prohrávali 1:0. Do konce poločasu byli domácí asi o něco víc na míči a nebezpečnější. Ale vždy nás podržel v bráně Kuba Hotový. Do druhé půle jsme udělali jednu změnu a ta rozhodla celý zápas, Roman Lengyel svým klidem a nadhledem dokázal přelstít vždy obranu soupeře a začali jsme být nebezpeční my. Což vyústilo ve dva krásné góly Peti Šteyera. Do konce zápasu jsme byli pod obrovským tlakem domácích, ale všechny šance i nešance jsme už ustáli a uhájili vítezství, pro mnohé asi překvapivé, ale možná i zasloužené. Protože jsem po dlouhé době viděl tu chuť a sílu porvat se o každý balón. Tentokrát tedy asi vyhrál i šťastnější, ale chtěli jsme to víc. Nad srdnaté výkony všech bych vyzdvihnul ze všech nejvíce výkon Lukáše Motyky!



Sestavy


FK Vodňany
P. Váverka [-] - V. Kucul [-] (52. J. Plocek [-] ) , D. Bečvář [-] , M. Lovička [-] , J. Volmut [-] , L. Benedikt [-] , K. Kukla [-] , M. Brož [-] , O. Benedikt [-] , O. Hudák [-] , J. Píša [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - L. Motyka [-] , J. Szabó [-] , J. Pintér [-] , O. Hotový [-] - M. Tibitanzl [-] (46. R. Lengyel [-] ) , T. Plojhar [-] (89. Z. Lexa [-] ) , T. Vrážek [-] - P. Šteyer [-] (80. L. Pešek [-] ) , O. Jánošík [-] (73. M. Píchal [-] ) , L. Kitzler [-] (90. P. Martínek [-] )

ŽK: 65. L. Benedikt - 64. O. Jánošík , 66. O. Hotový .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Sousedé s tabulky se ropzejdou smírně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů