1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 13:30

21.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně zvládla derby vítězně díky Fiedlerově brance, hostující trenér se podivoval nad chováním domácích hráčů


Branky


19

Šumavan v derby uspěl na podzim, teď se Čkyni, kterou trápí velká marodka, povedla odplata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Všem klukům včetně lavičky musím poděkovat, jak to odmakali. Věděli jsme, že v naší okleštěné sestavě můžeme Vimperku herně konkurovat pouze, když budeme zodpovědní v defenzívě resp obranné činnosti celkově. To se povedlo. Jirka chtěl něco přichystat, tak jsme přichystali Vlastu Babku, který našel ve sklepě kopny z roku 2011. Vedl si nadmíru zkušeně a musím mu poděkovat jak to vzorně zvládl. Věděli jsme, že vimperská pravá strana bude trošku slabší a to se potvrdilo, když Král po 6 týdnech z voleje do mistrovského utkání vybídl rozběhnutého Fiedlera, ten ukázal všem záda o parník a zkušeně zavěsil. Vimperk měl sérii rohů, ale na to jsme se poměrně slušně připravili. Naopak po zaváhání Šipa mohl lobovat Bujok na 2:0. Bohužel tentokrát přehodil i branku. Druhý poločas začal tlakem hostů. Jedinou pološanci měl Vintr, ale v brance dnes kraloval Drnek. Vimperk hrál po vápno, ale bez šancí a naopak my jsme mohli přidat rozhodující druhý gól. Fiedler se řítil sám na Formánka, ale ten ho vychytal. Po jedné z akci mohl přidat gól Král, ale penalta se nepískala. Po našem rohu trefil Bujok hlavou pouze tyč. Gól už žádný nepadl a tak jsme dokázali oplatit Vimperku prohru z podzimního derby. Těžké utkání i pro rozhodčí, kteří zvládli utkání dobře. Jsem rád, že utkání proběhlo bez emocí a že derby tentokrát dopadlo lépe pro nás. Klukům děkuji za přístup a fanouškům za výraznou hlasitou podporu.

TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér, pro FB Šumavan Vimperk): Blahopřeji domácím k vítězství a zisku 3 bodů. Nemohu však říct že zaslouženým. Nám se moc nepovedl vstup do utkání a probudil nás až gól domácích. Po dlouhém odkopu se prosadil z očí do očí našemu gólmanovi Fiedler. Od té doby jsme byli aktivnější, ale naše šance skončili na pozorné obraně. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji, ale opět naše snaha končila na domácí obraně a pozorně chytajícím Drnkovi, který odchytal velmi dobrý zápas. Domácí hrozili z rychlých brejku, kdy nás několikrát podržel Kuba v bráně. I díky oběma gólmanům již gól nepadl, a proto skončili hubeným výsledkem 1-0. Jediná kaňka na celém utkání byl její závěr, který byl hodně zbytečný. Domácí hráči Mikeš a Bujok by si měli příště vzít před zápasem o prášek víc, nebo v pondělí navštívit odborného lékaře.



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - D. Schwamberger [-] (87. M. Štrobl [-] ) , M. Miklas [-] (90. L. Růžička [-] ) , G. Bujok [-] , J. Král [-] (76. M. Gerold [-] ) , J. Fiedler [-] , M. Mikeš [-] , M. Kuta [-] (90. M. Schettini [-] ) , O. Červený [-] , V. Turek [-] , V. Babka [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - M. Šíp [-] , O. Rod [-] , R. Vojta [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] (82. M. Chvosta [-] ) , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , V. Chvosta [-] , P. Vondrášek [-] (83. M. Novotný [-] ) , J. Formánek [-]

ŽK: 72. V. Babka , 90. G. Bujok - 59. L. Vintr .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Crkva Robert - KOCINA Martin, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Půjde o vyhrocený souboj. Oba týmy si mají co oplácet již z podzimní části. Čkyňští mají výborné jaro, ale derby skončí smírně.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Jiří Divoký
Tip experta: remíza

Další derby, kde si myslím, že to bude hlavně boj, a proto dávám remízu.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích