2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama do posledních sekund! Semicím chyběl jeden gól k titulu, oslavy jim ale Roudné překazilo


Branky


22

Tak to byl vrchol sezóny se vším všudy. Semice měly před duelem s bronzovým Roudným jasný úkol - věděly, že pokud Trhové Sviny, musí alespoň remízovat. Jenomže Roudné se nehodlalo jen tak vzdát...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úmorném vedru přinesla první půle po velké šanci na každé straně, ale úvodní branku početné obecenstvo nevidělo.

 

Druhá půle pro domácí začala skvěle. Hned po dvou minutách napřáhl Jakub Keclík za vápnem a zakroutil míč do branky. Dlouho se zdálo, že takový výsledek Semice udrží a dojdou si pro mistrovský titul, zvláště když Dvořáček vychytal další samostatný únik. Roudné se ale chytlo po rohovém kopu v 79. minutě, kdy vyrovnalo Cepákem a hned dvě minuty na to skóre hlavičkou Parakhnenka z velkého vápna otočilo výsledek utkání. V 86. minutě využili hosté Martinem Vlkem otevřené obrany a odskočili na rozdíl dvou gólů, což domácí na závěr mrzelo, protože těsně před cílem snížil po centru Pavel Keclík, ale na více už Semicím nezbyly síly. Jeden jediný gól tak dělil Semice od historického úspěchu v podobě mistrů I.A třídy, takhle se ale mohli po dozvědění se výsledku radovat v Trhových Svinech. (s využitím reportu na FB FC AL-KO Semice)



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Zápas ve kterém jsme chtěli rozhodnout o první příčce nám nevyšel. Ve velkém vedru se hrál oboustranně pěkný fotbal s hodně šancemi. Po většinu času nás držel gólman Dvořáček. A když jsme v začátku druhé půle dali na 1:0 byla to velká radost. Bohužel nám hodně uškodilo počasí a ke konci bylo vidět jak nám dochází sil.Roudné bylo lépe fyzicky připraveno a celkově o něco lepší než my. Určitě to bylo hezké zakončení sezóny pro diváka.

TJ Malše Roudné
Marcel Tomášek (pro web Malše Roudné): "Obě mužstva chtěla hrát fotbal a zápas se musel divákům líbit. Kromě gólů domácí trefili břevno, my jsme zase šli asi třikrát sami na brankáře. Hrál se fakt dobrý fotbal."



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] (81. I. Antony [-] ) , L. Holub [-] , M. Valach [-] (46. P. Keclík [-] ) , M. Císařovský [-] , K. Trantina [-] , F. Blažek [-] , J. Hrala [-] (71. J. Forman [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - O. Lebedenko [-] , J. Grigera [-] (75. A. Parakhnenko [-] ) , M. Zachař [-] , D. Zíka [-] (60. F. Navrátil [-] ) , L. Skála [-] (46. M. Bartoš [-] ) , M. Vlk [-] , A. Goretki [-] (60. D. Šrámek [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-] , D. Vogl [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - PŘIBYL Jan, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: LUDĚK ZBORNÍK
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně utkání kola, které slibuje boj o nejvyšší příčky. Roudné v minulém kole ztratilo po remíze s Vodňany šanci na výhru v soutěži. Ale stále může pomýšlet na druhou příčku, která zajišťuje postup do krajského přeboru. My chceme za každou cenu udržet první místo v soutěži. Očekávám kvalitní a vyrovnané utkání, na jehož konci budeme my ti šťastnější a spolu s koncem sezóny oslavíme i titul v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích