2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní si body se Zlatou Korunou Rozdělilo


Branky


22

Tentokrát měl trenér Větřní Rudolf Weinhard k dispozici takřka kompletní kádr. Domácí čekala Zlatá Koruna a i když se pro domácí zápas nevyvíjel dobře, tak nakonec berou bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatou Korunu dostal do vedení Jan Šebelka. Hostujicí tým šel za výhrou a pět minut před odchodem do kabin zvýšil na 0:2 Jakub Zajíc. Domácí tým to, ale nezabalil a do konce poločasu snížil Miroslavem Ješinou.  

 

Druhý poločas začal pro domácí výborně a Lukáš Konečný vyrovnal na 2:2. Větřní bojovalo, ale vstřelit kýženou rozhodujicí branku se mu nepodařilo. I tak předvedl domácí tým kvalitní výkon. 

Za týden čeká Větřní těžký zápas na půdě Kamenného Újezda. Zlatá Koruna jede do Hrdějovic.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas tentokrát musím zhodnotit pozitivně. Kvalitní soupeř, který Zlatka určitě je a náš tentokrát hodně dobrý výkon. Vrátila se nám spousta hráčů a konečně se pořádně sešli. Na hře to bylo znát. Za mě, ačkoli po chybách jsme prohrávali 0:2, tak to kluci nezabalili a zaslouženě zápas, aspoň remizovali. I když si myslím, že jsme klidně mohli vyhrát. Příležitostí bylo několik. Za mě možná nejlepší odehrané utkání, co to trénuji. Byla tam bojovnost, fotbalovost. Dokázali jsme si pomoc standardkou, které jsme cvičili. Návrat klíčových hráčů rozhodl o dobrém a týmovém výkonu. Dobré utkání odehrála většina, ale tentokrát to byl Ješina vzadu, kdo to dobře organizoval, Skok odehrál dobré utkání a dal nám potřebný klid uprostřed hřiště a dopředu byla hodně nebezpečná dvojice Vávra, Konečný.

SK Zlatá Koruna
Jan Šebelka (hráč): Zápas jsme měli docela dobře rozehraný a vedli myslím že zaslouženě 2:0. Bohužel v poslední 10-ti minutovce jsme se nechali zatlačit a dostali jsme gola do šatny a to samozřejmě vždycky ovlivní psychiku obou týmů. Druhá půle šance nabídla, ale stav už se neměnil. Domácí dali oba goly ze standardek, které mají opravdu velmi silné a připravené. My jsme bohužel nedokázali na ně včas reagovat. Remíza asi spravedlivá, možná při troše štěstí jsme si mohli odvézt tři body. Další věc, která určitě ovlivnila kvalitu utkání bylo hřiště. Na takto dlouhém neposekaném trávníku jsem nehrál opravdu hodně dlouho možná nikdy, takže to naší hru dost zpomalovalo.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - F. Soukup [-] , M. Ješina [-] , A. Krák [-] , O. Dvořáček [-] - P. Podskalský [-] (54. D. Peroutka [-] ) , L. Konečný [-] , J. Skok [-] (71. M. Homer [-] ) , P. Vnuk [-] (84. T. Hromada [-] ) , P. Kotlár [-] (82. R. Weinhard [-] ) - M. Vávra [-] -

SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - J. Lacko [-] , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] , M. Štěpánek [-] , J. Kajgr [-] (58. M. Kalista [-] ) - J. Šebelka [-] , M. Král [-] (55. J. Sláma [-] ) , D. Fuciman [-] -

ŽK: 60. P. Vnuk , 73. M. Ješina .
Hráči zápasu: M. Ješina , M. Vávra , L. Konečný , J. Skok .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Frček Filip - BRT Martin, PÍCHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Větřní horko, těžko skládá kádr a kvalita by měla být na straně Koruny. Ta navíc minulý týden stála a k bodům přišla zadarmo. Po fotbale tamní střelci budou mít hlad.

Tip experta: remíza

Ruda asi musel hodně řádit po minulém zápase. Domácí budou chtít napravit porážku. Bod udělají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zlatka si odveze 3 body.