0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 14:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenérské střídání na jedničku s hvězdičkou


Branky


76. O. Seget , 90. M. Ineman
21

Radnice si po posledním vítězství s Vejprnicemi spravily chuť po dvou předchozích nevydařených zápasech. A na další body chtěly navázat i na Bolevci. Domácí jsou ale na své umělce, za podpory místních fanoušků, tvrdým oříškem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu mohl mrzet

Radničtí se do svého soupeře od prvních minut zakously a kdyby padla branka do úvodních tří minut, z jedné ze tří šancí, asi by se nikdo nedivil. Domácí se ale udrželi na nule a do dalšího zbytku poločasu se obrnili. Svého soupeře do nebezpečného zakončení už toliko nepustili a jedinou jejich příležitost zahodil Černý po standardní situaci hlavou mimo bránu.

 

Hostům se postupem času vytrácela kreativita, přibývalo osobních soubojů a neznámé odskoky na umělce také nebyly úplně ideální. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Rozhodli střídající hráči

Stejně jak začali v první půli hosté, začali tentokrát domácí. Ve 48. minutě se nevídaně dlouhou hlavičkou téměř od rohového praporku prezentoval Hibler, míč na penaltě propadl až k Fryčkovi, který z první překonal hostujícího T. Spěváčka, ale na brankové čáře jej hlavou zachránil kapitán Valenta. Domácím nelze nic vyčíst, udělali vše na výbornou, Valenta jen byl ve správný čas na správném místě a držel hosty s nulou v zádech.

 

O dvě minuty později hlavičkoval Valenta i na druhé straně hřiště, ale domácí brankář si s jeho pokusem poradil.

 

V 60. minutě se domácí marně dožadovali penalty, když hostujícího Brože zasáhl míč ve vápně do ruky před obličejem. Sudí situaci nevyhodnotil jako přestupek a ukazoval, že si hráč v mezích pravidel kryl obličej proti střele. Ze hry se postupně úplně vytratil střed hřiště, jelikož se domácí snažili hrát jednoduše a do kombinační hry se s Radnicemi nepouštět.

 

Radnický trenér Aubrecht na to zareagoval dvojím střídáním v 74. minutě, kdy do hry vyslal Petra Spěváčka (v oficiálním zápise od rozhodčích chybně zapsán Buchanec) a Ondřeje Segeta. A právě druhý jmenovaný se po třiceti sekundách pobytu na hřišti trenérovi odvděčil brankou na 0:1, když i s přispěním domácího brankáře dopravil míč do sítě Bolevce. Obdobný počin se mu povedl v minulém utkání proti Vejprnicím.

 

Následovala ostrá čtvrt hodina, při níž se hosté snažili o přísnou defenzivu, hra se začala kouskovat a přišlo i několik nefotbalových momentů. V jednom z protiútoků se za zatažení za ruku hlásil o penaltu radnický P. Spěváček, ale také neuspěl. 

 

Se závěrem zápasu zahrabali domácí v posledních třech minutách nastavení několik standardek, které nedokázali přetavit v branku, naopak v 93. minutě běžel s míčem do prázdné brány ze své poloviny Michal Ineman a rozhodl o třech bodech pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Fotbalově to bylo slabé utkání, hrálo se převážně mezi vápny a byl to spíše boj než fotbal. Důležitým momentem v utkání byl obranný zákrok Pavla Valenty na brankové čáře za stavu 0:0. Tři body z Bolevce si vezeme hlavně proto, že jsme byli schopni vstřelit dvě branky a zachovali klidnější hlavu. V závěru utkání hledali domácí chyby všude okolo, a tak trochu zapomínali na sebe. Nejlepším hráčem na hřišti byl domácí David Humpál, který se celé utkání věnoval jen hře a bojoval o každý míč.



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Volek [-] (89. J. Pelnář [-] ) , S. Krchov [-] (80. M. Zítek [-] ) , D. Anténe [-] (69. D. Ngo [-] ) , R. Černý [-] , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , D. Paškan [-] , J. Thomayer ml. [-] (80. M. Bublík [-] )

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] , J. Klír [-] (74. P. Spěváček [-] ) , L. Brož [-] - J. Esterka [-] (74. O. Seget [-] ) , L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] (90. M. Habr [-] ) , Š. Huttr [-] - M. Svoboda [-] (46. M. Ineman [-] )

ŽK: 84. R. Černý , 87. J. Hibler - 25. D. Fencl .
Hráči zápasu: O. Seget , P. Valenta .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bolevec hraje na jaře doma vyrovnané zápasy. Vyrovnané to bude i tentokrát, ale o gól vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů