2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body, ale také hořká pachuť po zranění Švehly


Branky


26

Holýšov má výsledky jak na houpačce a byla otázka, v jakém rozpoložení se ve Lhotě ukáže. Vyrovnanější první poločas nahradil nápor domácích v půli druhé s jasným cílem zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku utkání zaznamenal Václav Šperl, který po průnikové přihrávce od Juráše běžel sám vstříc Bláhovi a toho nakonec také překonal. Vedení ale hostům dlouho nevydrželo, jelikož už o 3 minuty později lovil míč ze své sítě Ondřej Chrž. Po křídelním pasu na Sudu a jeho následné přihrávce do vápna se prosadil kdo jiný, než Martin Švehla. V prvním dějství další branka nepřibyla.

 

Ve druhé půli přišla pro domácího trenéra nečekaná a špatná zpráva. V 52. minutě, kdy gradoval tlak Lhoty a u míče byl střelec Švehla, se bez cizího zavinění ozvalo ošklivé prasknutí a domácí hráč se zkácel k zemi. Martin se okamžitě chytal za zadní část stehna a nevypadalo to s ním dobře. Ze hřiště jej museli odnést zdravotníci a kdo ví, zda si do konce jara ještě kopne do míče.

 

Hned po vystřídání zraněného Švehly, se ale prosadil po nedůrazu v bránění centru do vápna hostující obranou Jakub Zdvořáček. V 70. minutě mohl gól přidat domácí Kohout, ale trefil pouze břevno a z dorážky přestřelil.

 

V závěrečných minutách pak zasáhl nešetrně ve svém vápně hostující brankář Ondřej Chrž, který obdržel od sudího žlutou kartu a musel čelit pokutovému kopu. K jeho zahrání se postavil Jakub Lužný, ale svůj pokus neproměnil, Chrž na slabou přízemní střelu dosáhl. Rozdílem 2:1 pak utkání skončilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Říkali jsme si v šatně, že na soupeře vletíme a samozřejmě jsme za chvíli prohrávali. Naštěstí jsme rychle srovnali. Ve druhé půli to bylo skoro na jednu bránu, ale hromadu jsme toho nedali. Nastřelili jsme břevno, nedali penaltu, asi třikrát vykopával soupeř míč z prázdné brány... Myslím, že jsme v zápase byli lepší, ale do poslední chvíle jsme se strachovali o výsledek. Akorát tedy mi mrzí zranění Martina Švehly, který je pro nás v útoku nepostradatelný.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Nezopakovali jsme výkon z minulého týdne a ztratili všechny 3 body. První poločas utkání byl vyrovnaný, kde jsme šli zásluhou Šperla po hezké akci do vedení. Domácí následně vyrovnali a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločase získali domácí územní převahu, opustili jsme střed hřiště, hodně nakopávali balóny a chyběla rychlá přechodová fáze. Domácí si vypracovali více brankových příležitostí a jednu z nich využili k zisku 3 bodů.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - V. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , M. Kouřil [-] - J. Lužný [-] , O. Kotrnoch [-] , A. Vlček [-] (84. V. Sulek [-] ) , J. Zdvořáček [-] (84. P. Suda [-] ) - M. Švehla [-] (54. J. Eliášek [-] ) , D. Křížek [-] (68. J. Horník [-] )

FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Juráš [-] , D. Šobr [-] , S. Staněk [-] , Z. Štěpán [-] , L. Šlégl [-] , J. Vítek [-] (75. P. Trhlík [-] ) , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , R. Kraus [-]

ŽK: 61. J. Šroubek , 85. J. Lužný , 89. V. Sulek - 18. L. Šlégl , 86. V. Šperl , 88. O. Chrž , 90. S. Staněk .
Hráči zápasu: J. Kohout .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - BUREŠ Jiří, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Šimon Huttr
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný souboj, ale body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích