2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 18:00

28.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černou kaňkou na vítězném utkání Lhoty bylo zranění hostujícího Kastelice


Branky


23

Lhota před vzájemným soubojem v nadcházejícím kole na dálku bojovala o udržení si bodového dosahu na druhé Nýrsko. Začala dobře a mohla utkání se Zručí ovládnout už v první půli. Jenže po přestávce se role na hřišti vyměnily a Zruč mohla také brát nějaký bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou šanci zahodili hostující hráči a poté se hra až do přestávky odvíjela vesměs před jejich bránou. První branku zápasu vsítil po centru Horníka Matěj Kouřil, který za obranou Zruče vyplaval úplně sám. Druhou branku přidal sám Jakub Horník, který využil taktéž přihrávky ze strany a deset minut před přestávkou zvyšoval na 2:0. Lhota do poločasu ještě zahodila několik zajímavých šancí a proto se šlo do kabin pouze za dvoubrankového rozdílu.

 

Po přestávce se role na hřišti vyměnily. Zruč vycítila šanci na dobrý výsledek a do Lhoty se od samého začátku zakousla. První náznaky šancí ještě nebyly proměněny. To se ale změnilo v 59. minutě, kdy hosté krásně přelstili ofsajdovou past a osamocený Radek Kubeš poté před brankou s přehledem uklidil míč za Bláhu.

 

Zruč se dál snažila o další gól, ale oba týmy v 78. minutě rozhodilo zranění Olivera Kastelice, po kterém byl po druhé žluté kartě vyloučen Jakub Šroubek. Pro Olivera, kterého ze hřiště odvezla sanita, toto zranění znamená předčasný konec sezóny a pravděpodobně také operaci.

 

Zbytek zápasu se pak dohrával na polovině Lhoty, ale bez kýženého úspěchu pro hosty v podobě vstřelené branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Přežili jsme tutovku na začátku zápasu a poté jsme Zruč křídelní hrou přehrávali. I když jsme po poločase věděli, že není hotovo a motivovali jsme se do druhé půle, jakoby nastoupilo jiné mužstvo. Byli jsme pomalí, všude pozdě, nehráli jsme tak jako před pauzou. Soupeř snížil a pak přišel nešťastný moment zápasu, kdy Kuba Šroubek šel do skluzu, kterých se udělá za zápas několik, jenže tentokrát to dopadlo špatně. Zraněný Kastelic musel být odvezen sanitou do nemocnice. Přeji mu brzké uzdravení. My jsme pak zápas díky Bláhovi výsledkově zvládli a více neinkasovali.

TJ Zruč
Adam Král, kapitán: Do Lhoty jsme jeli poprvé po koronavirové pauze na nový stadion a zázemí je opravdu pěkné. Začali jsme dobře a na začátku si vypracovali dvě příležitosti, bohužel ani jednu neproměnili a přišel opět výpadek, kdy nám mohl soupeř do poločasu dát pět branek. Naštěstí dal jen dvě a pořád jsme byli v zápase. Po pauze přišel na hřiště úplně nový tým, vytvořili jsme si šance a snížili na rozdíl jediné branky. Bohužel už se nám nepodařilo vyrovnat a tři body zůstaly ve Lhotě, které bych chtěl tímto pogratulovat. Černou kaňkou na zápase je pro zranění Olivera Kastelice, který musel být transportován sanitkou do nemocnice a chování trenéra Nyklese, který zákrok okomentoval slovy "nebrečte" a šel v klidu slavit.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - J. Kohout [-] , M. Kouřil [-] (75. V. Suda [-] ) , J. Šroubek [-] , J. Záhrobský [-] - M. Kostka [-] , J. Horník [-] (63. J. Eliášek [-] ) , P. Suda [-] (90. J. Langer [-] ) , A. Vlček [-] - J. Zdvořáček [-] , O. Kotrnoch [-]

TJ Zruč
M. Zach [-] - D. Sperl [-] (90. F. Korelus [-] ) , M. Lang [-] , A. Král [-] , V. Tobrman [-] , D. Král [-] , R. Kubeš [-] , P. Korous [-] , O. Kastelic [-] (81. M. Klail [-] ) , V. Pavel [-] , M. Fryček [-]

ŽK: 59. J. Šroubek , 69. J. Kohout , 86. O. Kotrnoch , 90. V. Bláha - 52. A. Král , 86. R. Kubeš , 90. M. Lang . ČK: 78. J. Šroubek .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích