T. Marek 1. (p.)
O. Míčka 22.
P. Pechek 68.
T. Marek 77. (p.)
T. Marek 84.
5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sušice díky svému netradičnímu sniperovi udolala rezervu Mýta


Branky


1. T. Marek (p.) , 22. O. Míčka , 68. P. Pechek , 77. T. Marek (p.) , 84. T. Marek - 27. M. Pfeifer , 50. F. Renza , 80. M. Pfeifer
17

Pojďme se podívat na průběh zápasu očima Pavla Hrubce, trenéra domácí Sušice, která na svém hřišti přivítala rezervu divizního Mýta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup penaltou

Konečně jsme si mohli zahrát na domácím travnatém hřišti, na což jsme se velice těšili a myslím, že jsme tím udělali radost našim fanouškům. Utkání pro nás začalo velice dobře, kdy jsme se ihned z naší rozehry dostali do vápna, kde byl sražen Jirka Sedláček a již ve 30. vteřině rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil ostřílený mazák Tomáš Marek a střelou k pravé tyči nám zajistil vedení 1:0.

 

Ve 22. minutě se individuálně prosadil benjaminek mužstva Oja Míčka a krásnou tvrdou střelou zvýšil na 2:0. Hned na to se ocitl v obrovské příležitosti Marek Budil, ale trefil pouze spojnici branky. Kdo si myslel, že utkání bude z naší strany formalita a poklidný zápas tak se velice mýlil. Ve 27. minutě hosté snížili na rozdíl jediné branky a zápas dostal zcela nový náboj. Prosadil se Michal Pfeifer

 

Hattrick pro Tomáše Marka

O poločase jsme si řekli, že se pokusíme hrát vzadu na jistotu a pokusíme se opět o nátlak jako prvních pětadvacet minut. Bohužel tato slova byla ihned zapomenuta a soupeř v 50. minutě srovnal na 2:2 zásluhou Filipa Renzy. Tato branka nás probudila, začali jsme se více tlačit dopředu, ale nedařilo se nám v koncovce. To se nám podařilo po rohovém kopu, když na centr Marka Budila se krásně pověsil do vzduchu Petr Pechek a hlavou zavěsil na 3:2.

 

V 75. minutě byl po úniku sražen v šestnáctce opět Jirka Sedláček, ale i přesto, že musel být z důvodu zranění vystřídán, nepřesvědčilo to sudího k odpískání pokutového kopu. Ten samý zákrok se opakoval o minutu později, když byl sražen Jaromír Králík a to už nezůstala píšťalka sudího němá a následoval druhý pokutový kop. A světe div se, k němu se postavil opět sebevědomě Tomáš Marek a utaženou placírkou poslal balón za levou tyč - 4:2.

 

Mohlo se nám zdát, že už zbytek zápasu dohrajeme v klidu, ale hráči byli opačného názoru a zřejmě si řekli, že ještě více pohladí oko diváka a nám na lavičce těžce zvednou tlak. V 80. minutě opět za hosty snížil Michal Pfeifer na 4:3 a začalo velké drama. To však nechtěl připustit nejlepší hráč utkání Tomáš Marek a nekompromisní střelou z poza vápna završil hattrick a vítězství v náš prospěch. Musím prozradit že tento netradiční střelec vstřelil první hattrick ve své kariéře, a to ve svých 41 letech! Doufáme, že to nebude oslavovat moc dlouho.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Myslím že to byl dramatický zápas od začátku až do konce a všechny nás velice bavil. Chtěl bych poděkovat soupeři za předvedený výkon a popřát mu hodně štěstí do dalších zápasů. V takovém utkání, kde převládá fotbalovost a fér hra je radost pro všechny zúčastněné, což se potvrdilo. Nesmím opomenout skvělou podporu našich fanoušků a poděkovat jim za to. Dále děkuji našim hráčům za skvělý výkon a ještě jednou gratuluji "Krysovi" za první hattrick ve fotbalové kariéře.

TJ Slavoj Mýto B
Matěj Spěváček, trenér: Zápas v Sušici hodnotím kladně i když prohra 5:3 může říkat opak. Bod jsme si určitě zasloužili. Sušici jsme brali jako rovnocenného soupeře, se kterým jsme si to šli prostě rozdat a tak se stalo!!! I když naše hra byla dost nervózní a v některých pasážích dost nepřesná a brzy jsme prohrávali 2:0. I tak jsme si dokázali vytvořit 4 příležitosti ke vstřelení branky, povedlo se nám snížit na 2:1 do poločasu. Po poločase a udělení pár změn v sestavě a vyříkání pár věcí v kabině, se naše hra změnila. Hráli jsme uvolněně a začali jsme být více nebezpeční. Střídali jsme dobré momenty z horšími, ale to k fotbalu patří. Povedlo se nám vždy soupeře dostat pod tlak, ale bohužel jsme to nedokázali dostat pod naší kontrolu a soupeř byl vždy o jeden krok před námi. Jsem rád za tato utkání, kde padá hodně branek. Pokud se má náš mladý tým zlepšovat, tak tento zápas je přesně to, co nás posune. Chtěl bych pogratulovat trenérovi a hráčům Sušice k vítězství a pochválit diváckou kulisu, která je hnala 90 minut za vítězstvím. Přeji hodně štěstí do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - O. Míčka [-] , J. Sedláček [-] (77. A. Vystrčil [-] ) , M. Budil [-] , T. Klíma [-] , J. Králík [-] (89. Š. Krůs [-] ) , J. Kysilka [-] (90. Š. Tuček [-] ) , T. Marek [-] (90. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - J. Abrt [-] , M. Melka [-] , T. Vonášek [-] , P. Zbuzek [-] (68. Š. Končal [-] ) - J. Melka [-] , M. Lupáč [-] (36. O. Mašek [-] ) , P. Bejček [-] (62. J. Mašek [-] ) , S. Mackovič [-] (46. T. Hatina [-] ) , F. Renza [-] - M. Pfeifer [-]

ŽK: 87. T. Hatina .
Hráči zápasu: T. Marek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Lukáš - SCHVEINERT Radek, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Daniel Šnour
Tip experta: výhra domácích

Pokud rezerva z divizního Mýta nepřijede s posilami, věřím ve výhru Sušice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

2:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích