Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2022 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš suverénně zvládla domácí utkání s Hořicemi.


Branky


7

Domácí Třebeš se utkala se záchranou bojujícími Hořicemi na umělé trávě Malšovického stadionu a dokráčela si pro zasloužené tři body. Hosté sice vzdorovali, ale zaspali nástup druhé půle a nakonec prohráli vysokým rozdílem.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš dokázala otočit nepříznivý výsledek ještě v první půli.

Oba celky musely před zápasem řešit výpadky hráčů a kombinovat tak se sestavou. Začátek vyšel lépe hostům. Již v 6. minutě prodloužil Dobrovolný hlavou míč za obranu domácích a Adam Kedroň šel sám na brankáře Heřmana, kterého prostřelil. 0:1. Hosté mohli zvýšit svůj náskok ze standartní situaci, když se k hlavičce dostal Dominik Palm, ale jeho střela mířila do náruče Heřmana. 

 

V 18. minutě domácí vyrovnali. Z přímého kopu pálil Jakub Zeman a brankář Krejčí se natahoval marně. 1:1. Pak byla hra vyrovnaná. Obě mužstva hrála aktivně a snažila se dostat do vedení. Velkou šanci hostů vychytal po standartní situaci pohotovým zákrokem Heřman.

 

Ve 38. minutě se po rychlém přechodu z obranné do útočné fáze dostal do úniku domácí Jan Fridrich a v situaci sám na brankáře zkušeně zakončil a poslal Třebeš do vedení. Do poločasu mohl ještě navýšit skóre domácí kapitán Krykorka, ale jeho hlavičku hostující obránce vykopl z brankové čáry, a tak skončila první půle jednobrankovým vedením domácích.

 

Druhý poločas v režii domácích.

Vstup do druhé půle vyšel domácí skvěle. Již ve 48. minutě se po centru Krykorky prosadil ranou z první Michal Ryšavý. 3:1. Na 4:1 zvyšoval v 53. minutě z přímého kopu Martin Štajer a bylo po zápase.

 

Domácí pak drželi míč a v klidu kontrolovali hru. Hosté se pak již nezmohli na zdramatizování duelu a na konci zápasu ještě dvakrát inkasovali. V 86. minutě šel sám na brankáře Krejčího Michal Ryšavý a vsítil svoji druhou branku v utkání. V 90. minutě dal druhou branku i Jakub Zeman. A to po tom, co šel Ryšavý opět sám na brankáře a i když mohl vsítit hattrick, tak přihrál do prázdné branky právě Zemanovi a ten upravil na konečných 6:1



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "První poločas byl vyrovnaný i když jsme měli více ze hry. Opět jsme prohrávali, ale tým to dokázal do poločasu otočit. Druhý poločas jsme zvládli skvělé a k tomu nám pomohla rychlá branka na 3:1.Od tohoto momentu jsme měli navrch a zápas dovedli do vítězného konce."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Do utkání, ke kterému jsme měli problém sehnat alespoň jedenáct zdravých hráčů jsme vstoupili dobře. Ještě první poločas snesl nějaké parametry, ale po druhé brance už jasně dominoval s chutí hrající domácí tým. Mrzí rezignace a odevzdanost - tímto jsme degradovali velmi dobrý výkon z minulého týdne. Věříme, že se na domácím hřišti k tomu vrátíme. Gratulace Třebši k pohodové výhře."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (77. F. Císař [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] (66. J. Pospíchal [-] ) , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-] (74. O. Kunc [-] )

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - M. Dobrovolný [-] , A. Kedroń [-] , J. Šedivý [-] , P. Kuneš [-] , P. Palm [-] , A. Vávra [-] , Z. Nečesaný [-] (46. O. Bango [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] (76. P. Linhart [-] ) , M. Bango [-]

ŽK: 58. M. Dobrovolný .
Hráči zápasu: M. Ryšavý , M. Štajer .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Škoda Martin - KURIC Jan, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: výhra hostů

Hořice v zimě značně posílili a půjdou si za svým cílem a tím je záchrana. Bude to ale bitva, v Třebši to je vždy boj.

Tip: výhra domácích