3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 16:30

21.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Hořicích. Čtvrtá Police padla na hřišti předposledního celku.


Branky


11. M. Bango , 55. P. Drozd , 88. M. Skalský
9

Za velmi proměnlivého počasí se odehrálo utkání na výborně připraveném trávníku. Domácí Hořice zaskočili favorita z Police a zvítězily 3:0.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas plný šancí na obou stranách skončil vedením domácích

Hned v první minutě vystihl hostující rozehrávku hořický Drozd David, ale v zajímavé příležitost podklouzl. V 5. minutě po chybě v domácí obraně šel sám na brankáře hostující Klapkovský, ale brankář Krejčí jeho střelu vyrazil na roh.

 

V 7. minutě pálil zpoza vápna domácí Bango, ale i hostující brankář Vacho byl připraven a jeho ránu vytěsnil na roh. Z toho se dostal po propadlém míči do dobré příležitosti Pavel Drozd, ale brankář Vacho ho vychytal. Z následného protiútoku mohli jít do vedení hosté. Po přihrávce Matějky šel sám na Krejčího Mucha, ale domácí brankář situaci zvládl lépe a zneškodnil nebezpečnou akci. Jen o pár vteřin později pálil na druhé straně nad branku hostů David Drozd.

 

V 11. minutě hlavičkoval domácí kapitán Dominik Palm ze standartní situace, ale jen do náruče Vacha. V zápětí vysunul Šedivý přihrávkou Pavla Drozda, který potáhl míč do šestnáctky, vystřelil a jeho střelu na zadní tyči pohodlně uklidil Marek Bango. 1:0.

 

V 17. minutě to po pěkné individuální akci zkoušel Jakub Matějka, ale jeho střelu zpoza vápna Krejčí viděl a snadno lapil.

 

Po celou dobu se hrál atrkativní zápas. Obě mužstva se snažila hrát směrem vpřed. Police byla častěji na míči, dobře kombinovala a domácí zas sázeli na rychlé protiútoky. Šancí jsme mohli vidět na obou stranách dost.

 

Ve 39. minutě se po prodlouženém hlavičkovém souboji řítil do dobré šance domácí Šedivý, ale místo střely volil ještě centr na nabíhajícího Drozda, před kterým však odvrátil míč na roh vracející se obránce hostů. Z následného rohu hlavičkoval na přední tyči nebezpečně Dobrovolný, ale brankář Vacho jeho pokus vyrazil. To bylo do poločasu vše, a tak domácí vedli o jednu branku.

 

 

Územní převaha hostů srovnání nepřinesla

Ve 48. minutě po zajímavě rozehraném rohovém kopu pálil kapitán Police Kudláček, ale branku z hranice velkého vápna přestřelil. V 55. minutě rozehrál přímý kop domácí Nečesaný a jeho centr proletěl až na zadní tyč, kde dotlačil míč za brankovou čáru Pavel Drozd. 2:0.

 

V 63. minutě v dobré pozici hlavičkoval hostující Matějka, ale branku minul. O dvě minuty později se po dlouhém nákopu brankáře Krejčího prodral do šance David Drozd, ale v nebezpečném prostoru netrefil hostující branku.

 

Hořice se postupem času více zatáhly na svoji polovinu a Police byla aktivnějším týmem. Hosté drželi míč a snažili se dostat do dobře fungujícího bloku domácích. Hořice však stále hrozily z brejků. Jeden takový domácím málem vyšel, když David Drozd poslal do samostatného úniku bratra Pavla, ale toho skvěle vychytal brankář Vacho. 

 

V 76. minutě mohli hosté snížit, ale hlavička z malého vápna se nevešla mezi tři tyče. Na druhé straně mohl přidat pojistku David Drozd, ale jeho tvrdou střelu vyrazil Vacho na roh.

 

Police se i nadále tlačila vpřed a chtěla s výsledkem něco udělat, ale otevíraly se ji okénka v zadních řadách. Jedno takové domácí využily. David Drozd vyslal přihrávkou do úniku střídajícího Michala Skalského, který svoji šanci proměnil a uzavřel gólový účet zápasu. 3:0. 

 

Hořice tak doma zvítězili a připisují si cenné tři body v tabulce, kterými se dotáhly na spodek tabulky a ještě promluví do záchranářských bojů. Tip našeho experta kola Ondřeje Častvaje z Jaroměře na překvapení a výhru domácích tedy vyšel.

 

Fotografie připravil Jaroslav Laušman. Děkujeme.

Sestřih utkání:

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Přijel ambiciózní a fotbalový soupeř zatímco my jsme po Rychnovu počítali spíše ztráty. Vlastní průběh zápasu, výborný výkon a konečný výsledek předčily i ty nejrůžovější sny. Dnes opravdu jen slova chvály. Třetí zápas za sebou bez porážky a navíc i třetí nula vzadu. Teď je potřeba dále zodpovědně pracovat a být hlavně pokorní. Početná divácká kulisa byla spokojena a hráčům se dostalo mnoho pochvalných slov. Na závěr je nutné ohodnotit i rozhodčí za velmi dobře odřízený zápas."

Spartak Police nad Metují
Klimeš Karel (předseda): "Opět se potvrdilo, že postavení v tabulce nic neznamená. Začátek utkání přinesl ofensivní smršť, ovšem střelecky se jako první prosadil domácí celek. A ve své podstatě to byl základ k tříbodovému zisku domácích. Pochopitelně jsme se snažili, ovšem domácí odpovědně eliminovali naše útoky a sami jsme vlastně rádi, že skóre i díky našemu brankáři není vyšší. Čeká nás náročný program a na tento zápas musíme co nejdříve zapomenout. Závěrem musím kladně hodnotit i areál domácích. Jedním slovem moc pěkné."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - D. Drozd [-] , M. Dobrovolný [-] (83. P. Linhart [-] ) , J. Šedivý [-] (72. M. Skalský [-] ) , P. Drozd [-] , J. Rozsévač [-] , A. Vávra [-] , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-] (90. M. Tomáš [-] )

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - J. Nessoumou [-] (57. F. Awuku [-] ) , M. Moravec [-] (81. J. Hauschke [-] ) , T. Mucha [-] (57. M. Mbah [-] ) , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , M. Ansuma [-] , B. Rieger [-] (81. M. Jandík [-] ) , F. Kalaš [-] , J. Klapkovský [-] , J. Matějka [-]

ŽK: 38. Z. Nečesaný , 86. P. Linhart , 88. M. Skalský - 55. M. Moravec , 85. M. Mbah .
Hráči zápasu: D. Krejčí .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MATULA Pavel - HLAVÁČ Martin, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: výhra domácích

Překvapení kola se zrodí v Hořicích, které to myslí se záchranou vážně. Adekvátně posílili a doma jsou velmi silní. Body zůstanou v krásném novém areálu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích