Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 13:30

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bydžov nezaváhal ani v Rychnově


Branky


10

Nový Bydžov dál kráčí krajským přeborem neporažen. Rychnov schytal kanára.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se dostal do dvoubrankového vedení

Již v 1. minutě měl dobrou příležitost bydžovský forvard Bekera, ale jen těsně minul domácí branku. V 8. minutě už favorit vedl. Z rohového kopu se na přední tyči prosadil Štěpán Blažek. 0:1. 

 

V 16. minutě domácí lacino ztratili míč na polovině hřiště a Blažek vyslal do samostatného úniku Nikolase Bekeru, který s přehledem prostřelil Finkeho. 0:2. 

 

Jen o minutu později neproměnil obrovskou šanci Bekera, když dostal přihrávaku před domácího brankář, ale minul branku. Hosté z Bydžova byli lepším týmem a dominovali na hřišti.

 

Ve 36. minutě šel opět sám na brankáře Finkeho hostující Bekera, ale tentokrát byl domácí brankář úspěšnější. O poločase tedy vedli hosté o dvě branky.

Po poločase přidal Bydžov další čtyři branky.

Hned na začátku druhé půle mohl Rychnov snížit. Po pěkném centru z pravé strany hlavičkoval Markovič, ale brankář Strýhal ho vychytal.

 

V 51. minutě udeřil Bydžov po chybné rozehrávce domácích. Bekera přihrál na Štěpána Blažka, který se nemýlil a vsítil svou druhou branku v utkání. 0:3. 

 

V 59. minutě přidal svou druhou branku v zápase i Nikolas Bekera. Tentokrát mu naservíroval míč před branku Filip Drobný. 0:4.

 

V 63. minutě měl dobrou možnost domácí Zajíček, ale jeho střela z hranice šestnáctky se mezi tři tyče nevešla.

 

V 76. minutě potrestal chybu domácího brankáře Michal Voldán a bylo to už o pět branek.

 

V 87. minutě upravil na konečných 0:6 Jakub Novák. Lidr tabulky tak nezaváhal ani tentokrát a z Rychnova si veze vysoké vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Dnes proti nám stála velká kvalita. Hosté na nás vlétli a po čtvrthodině bylo rozhodnuto. Nemá cenu se touto prohrou zbytečně trápit. Hosté byli ve všech směrech lepší. Musíme se připravit na další zápasy. Gratulace soupeři k zasloužené výhře."

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "Zasloužené vítězství. Z Rychnova jsme měli skutečně obavy. Moc dobře jsme věděli o jeho zlepšení v zimní fázi, ale dobře jsme se na to připravili, vše důkladně zanalyzovali, přenesli na hráče a ti to dokázali zúročit v praxi. Moc jim děkujeme, ale to v žádném případě neznamená, že budeme v dalším týdnu oddychovat, makáme dále!"



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Finke [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] - M. Drašnar [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] - R. Zajíček [-] , T. Markovič [-] -

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] , P. Pokorný [-] , Š. Blažek [-] , N. Bekera [-] (78. J. Batelka [-] ) , M. Vincour [-] (78. V. Mokošín [-] ) , O. Špinka [-] (75. D. Hruška [-] ) , J. Novák [-] , F. Drobný [-] (67. A. Roubal [-] ) , J. Trejbal [-] , V. Svatoň [-]

ŽK: 36. F. Drobný .
Hráči zápasu: Š. Blažek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Beránek David - KURIC Jan, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra hostů

I přes obrovské zlepšení domácích v posledních kolech jsem přesvědčen, že hosté potvrdí roli favorita a přehraji domácí rozdílem několika branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

12. 4. 2022 22:11
Výhra hostů

Tip: remíza