Dobruška doma těsně porazila Černilov


Branky


6

Domácí byli v zápase jasným favoritem. Poslední Černilov trápí špatné výsledky, ale hlavně nedostatek hráčů, kteří v průběhu zimy odešli hledat štěstí jinam. I tak, ale byl zápas napínavý až do konce.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

První poločas měla Dobruška herní převahu, ale větší brankové příležitosti nepřicházely. Hosté z Černilova se snažili hrát od zadu a hrozit z rychlých brejků.

 

Domácím se však nedařila finální fáze a prakticky hostující branku v prvním poločase neohrozili. 

 

A tak skončilo první dějství bez branek.

 

Jedinou branku vsítil domácí Dvořák

Druhý poločas začal opět aktivněji z domácí strany. Už ve 49. minutě se po zpětné přihrávce od Dvořáka ve slibné pozici ocitl na úrovni penalty Karal, ale netrefil míč ideálně. V 55. minutě, po přímém kopu Týfy na zadní tyči vracel hlavou Brožek před branku, ale Dvořák z malého vápna přestřelil.

 

Domácí se dočkali branky v 60. minutě, kdy Dvořák vybojoval míč při rozehře hostů a přes Paga se dostal míč k Týfovi, který obloučkem našel na zadní tyči Josefa Dvořáka a ten bez problémů svou šanci proměnil. 1:0.

 

Po vstřelené brance domácích se hra změnila a a začala se vyrovnávat. Hrálo se tedy i více na polovině Dobrušky a Černilov se již nesoustředil pouze na bránění. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale opět bez větších brankových příležitostí. 

 

V 77. minutě se do slibné pozice dostali hosté, ale střela France  doprostřed branky Effenberka nepřekvapila. V 87. minutě se hosté dostali do největší šance v zápase. Matoušek z levé strany přihrávkou pod sebe přesně našel střídajícího Vydareného, který z rohu malého vápna tlačil střelu na zadní tyč, avšak Effenberk byl pozorný a se střelou si nadvakrát poradil.

 

Domácí tak porazili Černilov o jednu branku a připisují si tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Kdo čekal brankové hody, tak odešel zklamaný. Viděl jsem Černilov proti Libčanům a hráče jsem upozornil, že pokud si nepomůžou rychlou brankou nebude to jednoduchá šichta. Soupeř hrál uvolněně, snaživě a nám se nedařilo najít recept, jak se prosadit a když v prvním poločase, ani jedno zakončení nesměřuje mezi tyče, optimismem neoplýváte. O poločase jsme se hráče nabádali k větší trpělivosti. Branky jsme se dočkali v 60. minutě a bereme při pohledu na tabulku další důležité body."

FK Černilov
Jaroalav Šlégr: "První poločas měli domácí převahu v držení míče, ale bez vyložených šancí. Našim několika útokům chyběla přesnost ve finální fázi a jednou nás hodně sporně zastavil pomezní rozhodčí. Vstup do druhého půle se nám nepodařil a po naší chybě v rozehrávce jsme inkasovali branku. Poté se útoky střídali na obou stranách a stal ze z toho fotbal nahoru dolů. Stav se ale již nezměnil. Pozitivní je, že jsme po třech zápasech opět ukázali trochu fotbalu a bojovali až do konce."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: TUREK Jiří - KUBÁLEK Lukáš, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 4. 2022 08:35
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Jiří Suchomel
Tip experta: výhra domácích

Dobruška je v laufu a boduje. Černilov naopak i přes skvělou práci trenéra má v současné chvíli obrovský problém s kádrem.

Tip: výhra domácích