1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 14:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec vyhrál v Rychnově


Branky


6

Hráči Kostelce nad Orlicí se rychle vzpamatovali po pohárové porážce od Slavie a z Rychnova si odvážejí všechny tři body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl hned tři branky

Již v 9. minutě mohli diváci vidět první branku utkání. Hráči Kostelce předvedli rychlou akci středem hřiště a na jejím konci se řítil sám na brankáře Šebestu hostující kanonýr Aleš Hašek, který nadvakrát překonal domácí brankáře. 0:1.

 

Na druhé straně mohl vyrovnat domácí Zajíček, ale v zajímavé pozici přestřelil. Ve 23. minutě napřáhl zpoza vápna rychnovský Dominik Veselý a jeho střela skončila až za zády brankáře Matouška. 1:1.

 

Nerozhodný stav nevydržel však dlouho. Ve 27. minutě zahráli hosté dlouhé vhazování, které propadlo až na zadní tyč, kde do domácí branky uklízel míč kostelecký Richard Dostálek. 1:2.

 

Do poločasu se skóre již nezměnilo, a tak šli do kabin veselejší hosté.

Kostelec uhájil tři body

Ve druhém poločase jsme mohli vidět řadu nepřesností a dlouho se čekalo na šanci. Rychnovský útočník Zajíček se v 56. minutě objevil nekrytý v pokutovém území, ale minul hostující branku.

 

V 69. minutě se do zajímavé šance řítil hostující Kotyza, ale domácí obrana jeho střelu i následnou dorážku zablokovala.

 

Rychnovu se i přes veškerou snahu nepodařilo vyrovnat, a tak domácí podlehli Kostelci nad Orlicí 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Typický zápas s Kostelcem. Herně jsme lepší, ale pouze po vápno. Víme, že Kostelec pozorně brání a spoléhá na brejky. Přesto nám v 9. z brejku dává gól. Potom Veselý parádní ranou vyrovná, ale za chvíli, po naší chybě, inkasujeme po autu. Ve druhém poločase se nám vyrovnat nepodařilo."

FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér):: "Derby Rychnovska na dobře připraveném trávníku a před slušnou diváckou kulisou dopadlo o branku lépe pro nás. Utkání, kde si šance vytvořila obě mužstva, bylo více o nasazení a bojovnosti než o kvalitě a fotbalovosti. Cenné vítězství a důležité tři body do tabulky."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , J. Kocman [-] - M. Drašnar [-] (74. J. Jedlinský [-] ) , M. Mňuk [-] (46. D. Effenberk [-] ) , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] - T. Markovič [-] (74. A. Zimmer [-] ) , R. Zajíček [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - O. Kotyza [-] , J. Ježek [-] , K. Kaplan [-] , L. Říha [-] (83. J. Kvasnička [-] ) , A. Hašek [-] (37. P. Brandejs [-] ) , D. Idrissov [-] (72. M. Plocek [-] ) , M. Vídeňský [-] , R. Dostálek [-] , M. Pups [-] , P. Klapal [-]

ŽK: 44. T. Markovič , 76. D. Veselý - 76. L. Říha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Škoda Martin - KALAŠ Radek, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Krahulec
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vítězství domácích. Okresní derby bude mít vše, co má mít a na konci budou šťastnější domácí.

Tip: výhra domácích