2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Hořice doma přehrály Dobrušku


Branky


8

V dobré formě hrající Hořice si na domácí hřišti poradily s Doburškou a zvítězily 2:1.

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havelka poslal domácí do vedení

Ve 13. minutě našel Dominik Palm pěknou přihrávkou za hostující obranou Martina Havelku, který přehodil brankáře Effenberka a poslal Hořice do vedení. 1:0.

 

V 17. minutě zahrávali domácí přímý kop. Na centr Nečesaného si naskočil Pavel Drozd, ale hlavou trefil jen břevno hostující branky. Ve 30. minutě si na přihrávku za obranu Dobrušky od Dominka Palma naběhl Pavel Drozd, který si zpracoval míč na prsa a pak v dobré pozici přestřeli branku. Chybu v hostující rozehráce ve 30. minutě mohl potrestat David Drozd, ale i on v dobré příležitosti minul branku. 

 

První poločas další zajímavé momenty nepřinesl, a tak Hořice vedly 1:0.

Snížení Dobrušky přišlo pozdě

Ve 48. minutě přistrčil domácí Havelka míč Davidu Drozdovi v pokutovém území Dobrušky, ale jeho střelu brankář Effenberk vyrazil. Na druhé straně hlavičkoval hostující Dvořák, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.

 

V 63. minutě se po centru Týfy objevil v dobré pozici hostující Dvořák, ale míč mu v poslední chvíli odskočil od nohy. V 65. minutě přihrál Drozd D. na nabíhajícho Adama Kedroně, který ze strany přízemní střelou propálil Effenberka a zvýšil na 2:0.

 

V 72. minutě měli hosté největší šanci ke snížení. Centr z pravé strany proletěl až k Bílkovi, kterého skvěle vychytal domácí brankář Krejčí. V 82. minutě unikl po leve straně hořický Šedivý, ale jeho střelu vyrazil Effenberk na roh.

 

V 86. minutě přišlo snížení. Z přímého kopu se výstavně trefil Vojtěch Bílek. 2:1. Hosté se už ale nezmohli na větší tlak a navíc v samotném závěru vyfasoval druhou žlutou kartu hostující Brožek, a tak všechny tři body zůstaly v Hořicích.

 

Fotogalerii připravil Jaroslav Laušman.

 

Sestřih utkání:



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Dnešní výhra je asi cennější než proti Bydžovu a v Libčanech. Včerejší výsledek z Jičína nám trochu svazoval nohy, ale poradili jsme si s tím a pokračujeme ve vítězné sérii. Škoda spousty neproměněných šancí - utkání mělo být rozhodnuto dříve a tak jsme se strachovali až do konce. Stále to máme na svých nohách."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Na tým Hořic šla velká chvála z posledních zápasů, tak jsem čekali, jak si s tím poradíme. Dotknu se několika fragmentů, ale je to můj osobní názor. První brance domácích pravděpodobně předcházelo zajímavé postavení hráče, který vstřelil branku, včetně špatného rozhodnutí našeho brankáře. Internetové stránky „Fotbal u nás“ palčivým titulkem prezentují – Hořice doma přehrály Dobrušku – mě ujistili, že jsem byl na jiném zápase. Naše branka přišla po kvalitním výkonu v 2. poločase pozdě."



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - A. Kedroń [-] (83. M. Dobrovolný [-] ) , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] , P. Palm [-] (71. P. Hátle [-] ) , M. Havelka [-] (83. J. Šeda [-] ) , Z. Nečesaný [-] (76. A. Vávra [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , M. Bango [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - V. Bílek [-] , J. Dvořák [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] (80. M. Pago [-] ) , M. Brožek [-] , E. Týfa [-] (71. T. Štětina [-] ) , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 55. D. Pour , 76. A. Kedroń , 86. J. Šeda , 92. M. Dobrovolný - 17. M. Majer , 57. M. Brožek , 60. V. Bílek . ČK: 91. M. Brožek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLEMENT Martin - BOHUŠ Marek, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím, že potvrdíme rostoucí formu a doma získáme další tři body k záchraně.

Tip: výhra domácích

Hořice se zachrání to vypadá proto 1.bratřoi Drozdové to je velká kvalita.