Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2022 17:30

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš doma podlehla Rychnovu


9

Zajímavý duel přinesl pět branek, dvě penalty a všechny body nakonec putují do Rychnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláznivá první půle

Ve 4. minutě měl po nevydařeném odkopu domácího brankáře Heřmana velkou příležitost rychnovský Markovič, ale Heřman svou chybu napravil a vychytal hostujícího útočníka. V 7. minutě se však už Rychnov do vedení dostal. Roman Zajíček se protáhl kolem obránce a v pádu prostřelil Heřmana. 0:1.

 

Ve 12. minutě však domácí srovnali. Jandík našel na zadní tyči nikým nehlídaného Michala Ryšavého, který doporavil míč do odkryté branky. 1:1.

 

V 19. minutě se po rohovém kopu prosadil opět Roman Zajíček a vrátil Rychnovu vedení. 1:2.

 

Ve 23. minutě zahrál jeden z rychnovských hráčů rukou ve vlastním pokutovém území, a tak následovala penalta. Domácí "kulišáci" Zeman se Štajer se pokusili pokutový kop rozehrát, ale brankář Šebesta situaci přečetl, a tak z toho nebylo ani zakončení na branku.

 

Ve 25. minutě měl po centru domácího Jandíka velkou šanci Zeman, ale nezakončil přesně a následná dorážka Krykorky se mezi tři tyče nevešla. Ve 28. minutě padla kuriózní branka. Domácí Ivan Kosyak z poloviny hřiště překonal svým dlouhým nákopem brankáře Šebestu a srovnal na 2:2.

 

Ve 34. minutě se po centru z pravé strany pověsil do vzduchu hostující Tomáš Markovič a i když vzrůstem nepatří k nejvyšším hráčům, tak hlavou zakončil přesně. 2:3.

 

Jen o chvilku později mohl Markovič navýšit vedení svého týmu, ale v zajímavé pozici levačkou netrefil branku. První půle tedy přinesla hned pět branek a jednobrankové vedení hostů

Třebeš nevyužila ani druhou penaltu

Domácí do druhé půle vstoupili aktivně a odhodlaně. V 55. minutě se jim podařilo dostat míč za Šebestova záda, ale branka nebyla uznána pro offside. V 69. minutě pálil zpoza vápna tvrdě domácí Zeman, ale brankář Šebesta jeho střelu vyrazil na roh.

 

V 82. minutě se po faulu pískala druhá penalta pro domácí v zápase. Míč si tentokrát vzal útočník Ryšavý, ale brankář Šebesta vystihl směr a jeho pokus vyrazil.

 

Domácí se pak tlačili za vyrovnáním, vytvořili si závěrečný tlak, ale ten branku nepřinesl, a tak si všechny body odváží Rychnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Bláznivý zápas, hodně šancí na obou stranách. Jen naše lehkomyslnost nás připravila o body!  Poslední zápasy na nás, byly dvě penalty a teď jsme měli tu výhodu my a co z toho, jen ostuda. O výhru jsme se připravili sami!"

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Produktivní útočníci Zajíček s Markovičem, dvě penalty chycené Šebestou a tři body vezeme domů. Tak takhle jednoduché to rozhodně nebylo. V 1. poločase se hrál hezký fotbal pro diváky se spoustou gólů. Ve druhém nás domácí zatlačili na naší polovinu ve snaze vyrovnat. Naštěstí jsme všechny šance přežili a bereme cenné vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (56. J. Sobotka [-] ) , M. Ryšavý [-] , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] (77. J. Sochor [-] ) , J. Kudrna [-] , J. Neugebauer [-] , D. Tesař [-] (73. J. Fridrich [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , D. Effenberk [-] , Š. Vacek [-] (76. J. Jedlinský [-] ) - M. Drašnar [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] - T. Markovič [-] (60. L. Vavera [-] ) , R. Zajíček [-] (64. J. Kocman [-] )

ŽK: 70. M. Ryšavý - 70. S. Pohl , 72. V. Lihařík , 80. D. Veselý , 90. J. Kábrt .
Hráči zápasu: R. Zajíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TUREK Jiří - ŽÁK Pavel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Adam Chromek
Tip experta: remíza

V Třebši se žádnému týmu nehraje snadno, navíc po jejich zaváhání proti Černilovu, to
doma budou chtít napravit. Čekám remízu 2:2 a na penalty výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza