Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýdek navázal na povedený závěr podzimu


14

Po podzimu 5.celek tabulky Inter Petrovice přivítal po zimní přestávce celek Nýdku. Hosté zažili povedený závěr ročníku a chtěli na poslední venkovní vítězné utkání v Hnojníku navázat prvním jarním duelem na hřišti nejofenzivnějšího celku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Internacionál potvrzoval roli ofenzivního celku

Hosté přijeli už bez odejivšího Lukáše Mendroka, který posílil Oldřichovice. Mezi další zásadní odchody můžeme jmenovat brankáře Davida Stacha, jenž ukončil činnost a jeho tatko následoval i Szmek a Stonawski. K těmto hráčům přičtěme i absenci pro tento duel v podobě Puczoka a nové gólmanské jedničky Kantora. Jeho místo tentokrát zaujal Michal Pinkava, který se do brány vrátil po třech letech.

 

Do samotného utkání vstoupili lépe domácí, kteří ostřelovali bránu soupeře ze všech stran jako Rusové Ukrajinu. Za nejnebezpečnější, můžeme označit pokusy Czyže a Konderly, které se bohužel pro domácí fanoušky neujaly. V 15.minutě trefili domácí břevno. Nýdek odolával tlaku, nutno říci, že s notnou dávkou štěstí a nakonec tedy přeci jen kapituloval. Martikán se v 31.minutě trefil z přímého kopu - 1:0. 

Obratu Nýdku pomohli domácí

Druhá půle se nesla v podobném stylu, jako ta úvodní. Na bránu Nýdku se za stavu 1:0 pro Inter valila jedna střela za druhou a brankář Pinkava si po třech letech opravdu zachytal a držel svůj celek v naději na bodový zisk. 

Domácímu Interu v tlaku paradoxně uškodilo střídání. Nejprve odešel ze hřiště Konderla, jehož nahradil navrátilec po zranění Patrik Mrózek. Tlak domácích mírně polevil a hosté zahrozili z brejků. Jeden z nich proměnili nýdečtí ve vyrovnání. Lamacz předa míč na střed Spratkovi a ten vystřelil na brankáře Chmelaře. Ten míč v rukavicích neudržel a míč se dostal k dorážejícímu Szotkowskému, který to už měl jednoduché - 1:1.

O pár minut později se Szotkowski řítil sám na bránu domácích, po skvělém pasu za obranu. Nicméně i vlivem terénu mu střela nesedla. 

Hosté se nakonec přecijen dočkali obratu ve skóre. V 74.minutě se prosadil Příborský. Nutno říci, že s velkým přispěním brankáře domácích Chmelaře se míč dostal za brankovou čáru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Internacionál Petrovice
Patrik Chmelař: V první půli jsme měli smůlu na proměňování šancí, kdybychom je dali, do půle to mohlo být nejspíše 5:0. V tomhle zápase jsem já osobně 2x chyboval a připravil, tak své kluky o body na domácí půdě, což mě hodně mrzí a vyčítám si to, ale musím se z těchto chyb poučit, a jít k dalšímu zápasu ze vztyčenou hlavou.

TJ Sokol Nýdek
Tomáš Spratek: První poločas na nás domácí nastoupili a vytvořili si několik slibných situací, které ztroskotaly většinou na gólmanovi Pinkavovi, kterému i dvakrát pomohla branková konstrukce. Terén byl těžký pro oba týmy, Kombinace byla složitá, protože míč měl nevyzpytatelný odskok, i když se dala přihrávka po zemi. První gól vstřelil z přímého kopu Martikán, trefil to krásné nad zeď, gólman byl bez šance. Potom jsme se osmělili my, ale do poločasu bez větší šance. Do druhé půle jsme změnili rozestavení a kluci podali o hodně lepší výkon než v prvním poločase. Náš gólman podal vynikající výkon, i když se do branky postavil po dlouhé době, při absenci jedničky týmu.



Sestavy


TJ Internacionál Petrovice
P. Chmelař [-] - J. Sznapka [-] , M. Konderla [-] (54. P. Mrózek [-] ) , P. Czyž [-] (68. M. Kačinsky [-] ) , D. Chmelař [-] (75. D. Pavlica [-] ) , P. Horák [-] , J. Martikán [-] , R. Szkuta [-] , P. Fic [-] , M. Brzóska [-] , D. Štastný [-]

TJ Sokol Nýdek
M. Pinkava [-] - M. Kluz [-] , V. Polok [-] , R. Tlacháč [-] (89. T. Trněný [-] ) , L. Cienciala [-] (57. J. Šulák [-] ) , F. Szotkowski [-] , M. Hojdysz [-] (90. A. Jóni [-] ) , P. Turoň [-] , P. Příborský [-] , T. Spratek [-] , P. Placzek [-]

ŽK: 7. R. Szkuta , 64. P. Fic , 65. P. Mrózek , 73. J. Sznapka , 84. P. Horák - 50. T. Spratek , 88. R. Tlacháč , 89. P. Placzek .
Místo: Petrovice u Karviné. Počet diváků: 120. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - MATULA Sebastián, KOLARSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Inter s nejlepší ofenzívou z první pětice, přivítá na své horké domácí půdě devátý tým tabulky. Hráči Interu určitě nebudou chtít v prvním kole zaváhat a budou chtít na plno bodovat, aby zamotali první pětku. Proto výhra domácích je na místě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích