Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný nýdecký výkon na body nestačil


Branky


14

Fotbalisté Nýdku hostili na svém hřišti pod horou Čantoryjí hráče z pod Prašivé TJ Raškovice. Řeč tabulek jasně vyznívala pro hostující tým vedený trenérem Skotnicou, který před utkáním platil za velkého favorita. Nýdečtí nedávno vyměnili trenéra a pod vedením mladého trenéra Viktora Poloka odehráli herně povedený předchozí duel proti Petřvaldu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byly k vidění tři branky

Trenér Raškovic Zdeněk Skotnica postrádal před utkáním postrádal vjyma dlouhodobě zraněného Bednárka například i Tobiáše, jehož nepustila achilovka, a tak ho nahradil navrátilec do sestavy Vojkovský Adam. Na lavičce měl kouč Skotnica klasicky připraveného pouze velezkušeného Feikeho a gólmana Parmu.

 

Utkání začalo svižně, protože na parádní pas Papaje si za obranu naběhl již zmiňovaný Adam Vojkovský, který prostřelil domácího Kantora v brance a s pomocí odrazu od břevna vsítil hezký gól na 0:1 ve 4. minutě. V 11. minutě se osmělují domácí a po raškovickém rohu se vydávají do brejku, když zakončují nebezpečně nad. V 19. minutě bohužel pro hosty dohrál střelec branky Vojkovský, kterému se vrátilo zranění a tak musel na hřiště Richard Feike. Běžela 30. minuta a radují se hosté podruhé, a to když středem hřiště prostrčil míč kapitán Kožar na hranici 16ctky a Ilir Preči chytrým dloubáčkem zvyšuje na 0:2 pro Raškovice. V minutě 39. domácí snižují po dobře zahraném rohovém kopu, když prodlužují na přední tyči míč a nikým neatakovaný domácí Szotkowski hlavou pohodlně skóruje za bezmocného Pešáka.

V hlavní roli Jakub Birčák

Druhý poločas začínáme tlakem a chceme pojistit výsledek. Preči se ve 48. minutě zastřeluje a míří nebezpečně nad. Běží 60. minuta a Koloničný Roman nahrává opět Prečimu, který opět nebezpečně těsně vedle Kantorovy tyče. V 62. minutě jsme se už dočkali, protože velkou chybu v rozehrávce domácího gólmana využívá uzdravený Jakub Birčák, který se štěstím pomocí tyče zvyšuje na 1:3. V 65. minutě můžeme rozhodnout utkání když běží sám na brankáře Birčák, místo nahrávky Prečimu volí střelu, ale domácí gólman vyráží na roh. Nepsané pravidlo nedáš dostaneš platilo i dnes, protože v 69. minutě propadla celá hostující obrana a z totálního raškovického nedůrazu vše prostřelil z blízka domácí Puczok 2:3. To nakoplo domácí a hrnuli se za vyrovnáním. V 74. minutě běží sám na brankáře nýdecký hráč, ale 1 na 1 Pešák v brance vyhrává a vyráží. O 3 minuty později centr do 16ctky a Vladimír Pešák opět musí vyrážet na roh skvělým zákrokem na zadní tyči. V 86. minutě se bohužel nechal vyprovokovat raškovický krajní záložník Jakub Birčák, který oplácel v přerušené hře domácímu útočníkovi a byl zaslouženě vyloučen. Běžela 88. minuta a pojistku mohl hlavou přidat Ilir Preči, ale dnes to nebyl jeho zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - trenér: Děkuji svým hráčům za předvedený výkon, čelili jsme jednomu z největších favoritů soutěže a myslím že jsem jim byli důstojným soupeřem, utkání rozhodly individuální chyby, škoda že jsme nevytěžili alespoň bod, doufám že se hra a nasazení naším fanouškům líbila.

TJ Pražmo - Raškovice
Zdeněk Skotnica - trenér: Dnes to z naší strany nebyl dobrý výkon. Utkání mohlo skončit klidně remízou, ale o to si cením tohoto výsledku, že i takové zápasy dokážeme vyhrávat. |Na malém Nýdeckém hřišti to není moc o fotbale, ale spíše o bojovnosti, která nám dělala problémy. Máme navíc opět zraněného Vojkovského a přijdeme na 1-2 zápasy kvůli červené kartě o Jakuba Birčáka. Už tak máme problémy se sestavou, ale musíme se s tím poprat a příští kolo v Raškovicích porazit Stařič. Odskočili jsme Vendryni na 6 bodů a chceme vyhrávat až do konce soutěže. Chtěl bych samozřejmě také poděkovat i našim věrným fandům, kteří opět hnali za vítězstvím.



Sestavy


TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - M. Hojdysz [-] , P. Turoň [-] , P. Příborský [-] , T. Spratek [-] - V. Szmek [-] (46. L. Mitrega [-] ) , T. Gleta [-] , A. Puczok [-] , P. Placzek [-] , M. Kluz [-] - F. Szotkowski [-] -

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - J. Birčák [-] , T. Žáček [-] , R. Juřica [-] , A. Vojkovský [-] (19. R. Feike [-] ) - O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , D. Papaj [-] , R. Koloničný [-] - O. Janošec [-] , I. Preči [-] -

ŽK: 29. P. Turoň , 47. M. Hojdysz , 54. T. Spratek , 86. F. Szotkowski - 50. R. Koloničný , 65. O. Kacíř . ČK: 86. J. Birčák .
Místo: Nýdek. Počet diváků: 105.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Hradil

Expert: Petr Mroviec
Tip experta: výhra hostů

Raškovice si s klidem na půdě Nýdku zastřílí a vyhrají rozdílem minimálně 2 branek a zvýší své už tak velmi pěkné konto vstřelených branek.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů