1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2022 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Emtoivní derby skončilo remízou


Branky


9

Vřesina doma remizovala s Píšti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V derby zápase se střetly v dohrávce mužstva z Vřesiny a vedoucí Píště. derby bylo hodně emotivní a silové. V první velké šanci se objevil po nahrávce kapitána Patrika Morice Habura, který ale nedokázal zamířit přesně. V 9. minutě narýsoval kolmici Boček pro Rončku, ale jeho pokus vyrazil brankář Liška na rohový kop. Na následný rohový kop si nejvýše vyskočil Vojáček, ale míč mířící do branky vykopl z brankové čáry Patrik Moric. Píšť pak zahrozila, když přímý kop zahrál Foitzik na Vlhu, který ale nemířil přesně. Po půlhodině hry na levé straně uvolnil Strakoš Jiřího Peška, který mířil nad bránu. Za tři minuty chyběla finální přihrávka trojici Jiří Pešek, Boháč a Boček. Píšť pak vystřelila Macem, ale míč šel vedle. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Na začátku druhé půle se dostala do zakončení Vřesina, když po centru Jiřího Peška hlavičkoval nad Boček. Do vedení se dostala Píšť v 52. minutě, když Kupec nahrál Foitzikovi, který střelu z dvaceti metrů poslal nechytatelně k tyči - 0:1. Do karet pak nahrálo hostům vyloučení Mrázka v 62. minutě. Hosté se ale uspokojili a nebezpečnější byla Vřesina. V 69. minutě cebtr Bočka přistál na hlavě Jiřího Peška, ale ten poslal míč těsně vedle. V 76. minutě už Vřesina vyrovnala, kdyř ještě rychlý brejk Bočka brankář Liška vyrazil a Jiří Pešek míč vrátil za jeho záda - 1:1. V závěru se dohráválo za velkých emocí a ždáný z týmů už na sebe výhru nestrhl.

 

Vřesina jede v příštím kole do Březové. Píšť zase zajíždí do Závady. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Ve velmi vypjatém a emotivním zápase proti velmi silnému týmu bylo odehráno velmi kvalitní utkání ve kterém jsme předvedli týmový výkon. Tomuto utkání nic nechybělo, tak jak to ve správném derby má být. Díky emotivním prvkům, které zapas doprovázely jsme dohrávali v desíti. Slabinou byla naše nedisciplinavost, která nás doprovázela celý podzim. Kluci to opět odmakali na 200% a za týmový výkon jim patří velký dík před rekordní návštěvou.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Nelíbil se mi výkon rozhodčího a moc nechápu, jaktože vřesinský rozhodčí může mávat na lajně. Derby splnilo kriterium derby.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , O. Kocián [-] (46. T. Mrázek [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , L. Vojáček [-] (46. V. Kocian [-] )

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - J. Mac [-] , O. Vlha [-] (46. P. Žižka [-] ) , T. Obrusník [-] - M. Pawlenka [-] , L. Foitzik [-] , P. Moric [-] (78. F. Grabica [-] ) - M. Habura [-] - M. Kupec [-] , L. Malcharek [-] , M. Šec [-] (83. M. Návrat [-] )

ŽK: 23. M. Pešek , 52. T. Mrázek , 87. P. Boček , 89. F. Rončka , 90. V. Čech - 72. M. Habura , 81. P. Žižka , 87. M. Pawlenka . ČK: 62. T. Mrázek .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - NEDĚLA Martin, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

To bude ostré derby, ale Píšť je uplně jinde než ostatní mančafty v okrese a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů