0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč šťastně vyhrála


Branky


10

Melč vyhrála v Litultovicích o jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Litultovice v neděli přivítaly na svém trávníku mužsvtvo z Melče. Litultovice po celý zápas na domácím trávníku dominovaly, ale s koncovkou byly po celý zápas na štíru. Hlavním paličem příležitostí byl v prvním poločase hlavně Tesařík, který v největší příležitosti nastřelil pouze hostující tyčku. V další příležitosti nedokázal protlačit skákající míč po brankové čáře do brány. V dalších příležitostech domácím vždyckly chyběl krůček k zakončení. Hosté hrozili pouze z rychlých brejků kapitánem Martínkem. V prvním poločase takhle neproměnil jeden samostatný nájezd. 

Melč rozhodla v závěru

I ve druhé části se obraz hry na trávníku nezměnil, tentokrát nenazul ty správné střelecké kopačky domácí  mladíkAdamčík, který nejprve rozezvučel břevno a zazdil i další velké šance, když asi životní zápas chytal brankář Schromm. Melč nadále byla nebezpečná z rychlých kontrů, ale ty Martínkovi dneska nevycházely.  Domácí pak zaskočil deset minut před koncem střelou z přímého kopu Škrobánek, který ukázkově vymetl šibenici – 0:1. Domácí se z šoku nevzpamatovali a i přes tlak v závěru zápasu branku nevsítili a připsali si velmi smolnou porážku. 

 

Litultovice hrají příští kolo v Jakartovicích. Melč bude hostit Dolní Životice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Soupeř úspěšně odolával našemu impotentnímu tlaku a chytře čekal na svou šanci. Ta přišla v poslední desetiminutovce a hosté ji nemilosrdně využili, proto zaslouženě vyhráli. Porážka bolí, ovšem zdaleka ne tolik, jako ta, kterou v tomto týdnu litultovský fotbal zaznamenal na poli politickém.

TJ Sokol Melč
Rada Klement (trenér): Domácí byli lepší po celý zápas. Měli spustu šanncí, dvě břevna. Nám zachytal skvěle gólman a pak jsme dali branku deset minut před koncem.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] (46. D. Borč [-] ) - O. Adamčík [-] , J. Tengler [-] , Š. Šťavík [-] , T. Steuer [-] , S. Konečný [-] , P. Fiala [-] , V. Toporčák [-] (58. T. Veselý [-] ) , A. Džemla [-] , O. Doležel [-] (66. L. Včelka [-] ) , J. Tesařík [-]

TJ Sokol Melč
J. Schrom [-] - K. Palzer [-] , P. Hora [-] , T. Švihálek [-] , J. Trubl [-] , M. Martínek [-] , V. Škrobánek [-] , J. Smolek [-] , P. Kuča [-] , P. Binar [-] , J. Pavelek [-]

ŽK: 68. P. Kuča .
Hráči zápasu: J. Schrom .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BUKOVSKÝ Josef, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Patrik Moric
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají problém se sestavou, ale doma vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza