Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vysoko vyhrály


Branky


11

Stěbořice vyhrály o sedm branek nad Kylešovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice vedly o tři branky

Stěbořice na svém trávníku přivítaly mužstvo z Kylešovic. Od samého počátku domácí diktovali tempo hry a vypracocali si spoustu šancí. Už po pěti minutách se řítil z boku na brankáře Kirchnera Kokošek, jehož střela propadla brankáři na přední tyči do sítě – 1:0. Ve 14. minutě zahrozily i Kylešovice, ale střelu Černohorského na přední tyči vychytal brankář Losert. V závěru úvodní dvacetiminutovky dokázal svou vyraženou střelu dostat nadvakrát do hostující brány Kokošek – 2:0. Za sedm minut byl ve vápně faulován Kokošek a penaltu s přehledem zužitkoval Šindelář – 3:0. 

Stěbořice přidaly další branky

I ve druhém poločase střílely branky jen Stěbořice a navyšovaly skóre zápasu. V 53. minutě se na centr z levé strany vrhl rybičkou Šeuer a poslal míč do protipohybu brankáře – 4:0. Po hodině hry se objevil před hostujícím brankářem Emil Adamczyk, ale Losert jeho pokus chytil.  V 65. minutě narazil Šeuer balon Josefusovi, který střelou nedal brankáři žádnou šanci zasáhnout – 5:0. Dvanáct minut před koncem prošel jako nůž máslem přes pět hráčů Šindelář, který protlačil míč do kasy – 6:0. Hosté mohli ještě korigovat Wzientkem, ale Losert jeho pokus vytěsnil. Sedmý hřebíček do kylešovské rakve po nahrávce Gracy mezi obránce učinil střelou na vzdálenější tyč Jamnický – 7:0.

 

Stěbořice jedou příští kolo do Vávrovic. Kylešovice budou hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Tomáš Dietrich (hráč): Zápas byl od první minuty v naší režii a bez většího odporu jsme dokráčeli ke stavu 7:0. Chtěl bych pochválit Kylešovice, že se na to nevykašlaly a stále chtěly hrát fotbal.

FK Kylešovice
Mario Beránek (trenér): Dnešní zápas byl pro nás obtížný z důvodu chybějících čtyř hráčů základní sestavy. Pro náš tým nahradit jakéhokoliv hráče základu je těžké. Dnešní předvedená hra mezi šestnáctkami nebyl špatná, ale v šestnáctce, kde se fotbal rozhoduje jsme špatní. Dostáváme laciné góly a sami vytvořené šance nedáváme. Gratulujeme soupeři k dnešnímu výkonu.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - P. Fiedler [-] (62. O. Fidler [-] ) , M. Jamnický [-] , M. Paleta [-] , F. Kramný [-] (68. P. Čavera [-] ) , J. Šindelář [-] , T. Dietrich [-] (79. M. Šimon [-] ) , M. Josefus [-] , M. Šeuer [-] , V. Graca [-] (76. T. Barteska [-] ) , R. Kokošek [-] (46. O. Haas [-] )

FK Kylešovice
A. Kirchner [-] - M. Klár [-] , K. Palkovič [-] , V. Černohorský [-] , M. Vavrečka [-] , P. Wzientek [-] , J. Vocetka [-] (62. D. Palucha [-] ) , A. Beránek [-] , T. Kreisel [-] , E. Adamczyk [-] , P. Adamczyk [-] (74. V. Kukla [-] )

ŽK: 57. V. Graca .
Hráči zápasu: J. Šindelář .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - JAMNICKÝ Libor, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jediný tým, který může Píšti znepříjemnit cestu za titulem. Na tomto hřišti se mi nikdo nehrálo dobře a hrát se nebude dobře ani hostům z Kylešovic. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích