1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina loupila v Komárově


Branky


38. D. Solný - 60. V. Kocian , 78. J. Pešek
14

Vřesina vyhrála o jednu branku v Komárově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vedl

Komárov přivítal ve svém tradičním čase mužstvo z Vřesiny. Komárov začal o něco aktivněji a v prvních deseti minutách dvakrát ohrozil hostující branku Solný a jednou Novák. Hosté zahrozili až po jedenácti minutách, ale Hofrichter v šanci nezachoval chladnou hlavu. V další příležitosti se objevili hosté až ve 25. minutě, ale střelu Kociána chytil Pelc pohodlně do náruče. Za pět minut už musel Pelc střelu Kociána vyrazit na rohový kop. Ve 35. minutě po nahrávce Kociána a střele Bočka opět vyrážel Pelc balon an roh. Komárov se ujal vedení, když Srubek vyslal do otevřené obrany hostů Solného, který s ledovým klidem pokořil brankáře Lamparta – 1:0. Domácí pak mohli vsítit další branku, ale rohový kop Hečka hlavičkoval Rychtar nad bránu.

Vřesina zápas otočila

Vřesina ve druhém poločase na hřišti zcela ovládla dění. V 50. minutě dravě vnikl do vápna hostující Pešek, ale nastřelil jen bočni síť. Za dvě minuty našel Pešek Boháče, který prodloužil na France, jehož střelu reflexivně Pelc vyrazil. Neujala se ani hlavička Kociána po rohovém kopu. Po hodině hry utekl po lajně rychlonohý Pešek, který vrátil míč Kociánovi, který z hranice velkého vápna vystřelil nechytatelně k levé tyči – 1:1. Za dvě minuty vysunul Boček Peška, jemuž zmenšil střelecký úhel Pelc. Za chvíli nebyl hostům uznán gól pro postavení mimo hru. Dvacet minut před koncem pálil vedle z úhlu agilní Pešek. Za pět minut Pešek pouze vyprášil rukavice Pelcovi. V 77. minutě střelu Boháče srazil Pelc na rohový kop. Deset minut před koncem přišel rozhodující moment zápasu, kdy se vřítil do vápna Pešek, který nadvakrát propasíroval míč za Pelcova záda – 1:2. Po centru Chovance hlavičkoval nad Šubert. Dvě minuty před koncem mohl pojistit výhru hostů Pešek, ale jeho hlavičku vytěsnil skvělý Pelc. Vřesina si pak už tři body vzít nenechala.

 

Komárov jede příští kolo do Litultovic. Vřesina bude hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): V prvním poločase jsme se se soupeřem ještě drželi. Musím sportovně uznat, že ve druhém byl soupeř lepší. Škoda jen, že když už si to taháme na remízu, tak přihrajeme soupeři na rozhodující branku. To štěstí, které jsme měli minulý týden se k nám nyní obrátilo zády. Musíme potrénovat, a jedeme dál.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Utkání v Komárově je jako vždycky velmi nevyzpytatelné a vinou velké marodky jsme dnešní zapas lepili a mnoho hráčů hraje přes bolest. V prvním bojovném poločase jsme měli mnoho zkažených přihrávek a nepřesných střel a díky těmto chybám se nedokážeme prosadit do více vyložených šanci. Ve druhem poločase jsme byly více fotbalovejsi a Komarov neměl moc prostoru a to také díky tomu, že jsme se dostali do svoji hry. A převzetí otěží zápasů jsme dokázali využít a srovnat a také v zápětí otočit zápas - druhý gól byl pro údajný offside neuznán, ale přece jen spravedlnost existuje a dokázali jsme ten gól vsítit znovu a regulérně. Tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům, kteří odmakali celý zápas a dokázali uspět na hřišti, které není pro nás oblíbené.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - V. Kubesa [-] , V. Chovanec [-] , P. Rychtar [-] , J. Srubek [-] , L. Haas [-] , M. Šubert [-] , O. Hečko [-] (66. R. Matrosz [-] ) , M. Vácha [-] (82. O. Šimeček [-] ) , D. Solný [-] , J. Novák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pešek [-] , K. Hofrichter [-] , T. Mrázek [-] (33. J. Franc [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Guřan [-] (86. Z. Říha [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 40. L. Haas , 68. R. Matrosz , 80. V. Kubesa - 62. J. Pešek .
Hráči zápasu: V. Kubesa - J. Pešek , P. Boček , J. Pagáč .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: PAVELEK Karel - NEDĚLA Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím více hostům, který si z Komarova odvezou plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Bude to vyrovnaný souboj ale Vřesina nakonec Komárov přetalčí