2:2
(1:0)
58. J. Pešek
80. J. Pešek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 15:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Březové se zrodila remíza


Branky


12. D. Řehulka , 69. Š. Buda - 58. J. Pešek , 80. J. Pešek (p.)
7

Březová doma remizovala s Vřesinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná vedla po poločase

Březová netradičně v neděli se stala hostitelem mužstva z Vřesiny. Na trávníku se odehrávala vyrovnaná bitva, která skončila zaslouženou dělbou bodů. Už ve druhé minutě hlavičkoval vřesinský Vojtěch Kocián po rohu Martina Peška nad bránu. Vedení se tak ujala domácí ekipa, když rohový kop Martina Šuhajíka propadl až na zadní tyč k Řehulkovi, který dotlačil balon stehnem do hostující sítě – 1:0. Ve 20. minutě po nahrávce Jiřího Peška pálil Vojtěch Kocián těsně vedle. Březová se pak připomněla pokusy Kříže a Tomáše Křenka. Ve 27. minutě nebyl hostům uznán gól Boháče pro ofsjad. V 38. minutě vychytal Hromada Boháče a Jiří Pešek z dorážky mířil nd bránu.

Vřesina dvakrát vyrovnala

V první šanci druhého poločasu se objevil Jiří Pešek, který z půlky hřiště nastřelil spojnici tyčky a břevna. Po hodině hry byl faulován před domácím vápnem Vojtěch Kocián. Jiří Pešek pak poslal přímý kop zkušeně na zadní tyč a Hromada byl bez šance – 1:1. Březové mohl vrátit vedení Jakub Šuhajík, jehož střela ze sedmi metrů trefila jen brankáře Lamparta. další nebezpečně byly střely Budy a Martina Šuhajíka. Březová šla do vedení v 69. minutě, když Šustek s Budou vykombinovali akci, na jejímž konci byl Buda, který levačkou pokořil brankáře Lamparta – 2:1. Následně na druhé straně pálili vedle Jiří Pešek a po něm i o pár minut později Boháč. Domácí pak vystrašili Lamparta střelou Tomáše Křenka, která šla těsně vedle. Zasloužený bod zajistil po faulu na Vojtěcha Kociána ve velkém vápně, a následnou penaltu zkušeně poslal do sítě Jiří Pešek – 2:2. V 84. minutě vyrazil reflexivně střelu Jiřího Peška Hromada na roh. Z něho pak Strakoš hlavičkoval nad. V závěru se už nic nestalo a zápas skončil zaslouženou remízou.

 

Březová jede v posledním kole do Litultovic. Vřesina bude hostit Kylešovice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Ja bych řekl, že i když jsme dvakrát vedli, tak remíza je naprosto zasloužená.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Prostě nám anglicky týden nesvědčí a tři těžké utkání a navíc v dusnu, které panovalo. V prvním poločase nevychazely nahrávky a byli jsme všude pozdě. Ve druhém poločase byla hra o kapanek lepší, ale my jsme byli pořád všude pozdě a nechávali jim zbytečný prostor. Musím hlavně kluky pochválit jak zvládli tuto nejtěžší sérii tři zápasu, včetně ukončení.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - R. Lichovník [-] (46. J. Šuhajík [-] ) , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , Š. Buda [-] , T. Pecka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pešek [-] , O. Kocián [-] , V. Čech [-] , M. Pešek [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Guřan [-] (46. Z. Říha [-] ) , P. Strakoš [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 30. T. Křenek , 42. M. Šuhajík , 57. J. Kostera - 67. V. Čech , 72. F. Rončka , 75. M. Boháč .
Hráči zápasu: M. Pešek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAVELEK Karel - POPOVSKÝ Zbyněk, LUDWIG Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Skalík
Tip experta: remíza

Březová mě letos příjemně překvapila, ale i Vřesina má kvalitní kádr, tady zkusím remízu.