3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice vyhrály nad Komárovem


Branky


31. V. Vavrečka , 65. P. Kupka , 66. T. Rek - 18. D. Solný , 73. D. Solný
8

Těškovice vyhrály o jednu branku nad Komárovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Těškovice přivítaly na své umělce mužstvo z Komárova, který pokud se chtěl zachránit v okresním přeboru musel bezpodmíněčně vyhrát. Do vedení šel právě Komárov, když po přiťuknutí Srubka ve středu hřiště zakončil akci gólově kanonýr Solný – 0:1. Domácí mohli srovnat, když Illík, Binar a Strojil šli samostatně na komárovskou bránu hájenou Pelcem. Všechny pokusy domácíh, ale skončili těsně vedle hostující branky. Po půlhodině hry si narazil s Rekem míč Vavrečka, a střelou do šibenice nedal Pelcovi žádnou šanci – 1:1. Do kabin se tak šlo za remízového stavu, který Komárovu zachovával naději. 

Těškovice daly o gól víc

Těškovice byly ve druhém poločase lepším týmem a vypracovaly si poměrně hodně šancí. Jen čtyři spálil Binar a tři Strojil. Komárov měl jen střelu Thomase, která orazítkovala břevno těškovické branky. Branky padly celkem tři. Dvě do hostující sítě a jedna do sítě Těškovic. Otočit skóre se domácím podařilo v 65. minutě, když míč zatáhl po straně Illík a přihrávkou pod sebe našel Kupku, který se nemýlil – 2:1. Za pár okamžiků našel Solnický krásným pasem Reka, který poslal míč nechytatelně k tyči – 3:1. Komárovu vrátil naději po autu Kerlína svou druhou brankou v zápase hlavou Solný – 3:2. Navíc se už ale Komárov nezmohl a prohra v Těškovicích je odsoudila k pádu do třetí třídy.

 

Těškovice skončily na šestém místě s 39 body. Mají lepší vzájemnou bilanci s Vávrovicemi.

 

Komárov obsadil jedenácté místo s 29 body, což se rovná sestupu a může jen čekat jak se vyvine situace s postupy a sestupy z jiných souteží. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Vojtěch Vavrečka (brankář): Vyhráli jsme zaslouženě, protože jsme byli lepším týmem a měli jsme i více šancí.

SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Dnes jsme věděli o co hrajeme. Vedli jsme 1:0. Už jsem doufal, že to nějakým způsobem ukopeme. Musím ale říct, že domácí jsou na své umělce hodně dobří. Před poločase jsme dostali na 1:1. Ve druhém poločase jsme dostali během minuty na 3:1, a bylo po všem. Za mě jsme za jaro spadli spravedlivě, protože jsme některé zápasy prohráli o branku v poslední minutě. Spadli jsme díky nezískaným dvěma bodům v posledních pěti zápasech. Uvidíme jakým způsobem se bude komárovský fotbal dále vyvíjet. Za mě je strašně špatně, že když nejsou kvalitní týmy, že z okresu padají čtyři mužstva, což jsem říkal i před našim zápasem. Odrovná se tím další fotbalový tým. Buď bychom to byli my nebo Litultovice. Zaráží mě na tom všem ještě jedna věc. Tři kluby hrají o sestup a nehraje se ve stejný čas za mě osobně neregulérní závěr soutěže. Litultovice hrají v pátek Komárov v sobotu ve 14 hodin a D. Životice dokonce v 15 hodin. I když jsem rád že nás někdo píská zápas o sestup jsou delegovani dva rozhodčí a v zápase o nic jsou tři. Ale všude se budem chvástat, jak vše v Opavě funguje...



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - D. Krayzel [-] (88. D. Sedlák [-] ) , O. Strojil [-] , D. Illík [-] , T. Rek [-] , V. Vavrečka [-] , P. Kupka [-] , V. Binar [-] , J. Šenk [-] , J. Krayzel [-] (73. . Sochorek [-] ) , J. Solnický [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Šubert [-] (10. J. Buranyč [-] ) , P. Rychtar [-] (73. L. Kerlin [-] ) , D. Thomas [-] (88. R. Matrosz [-] ) , D. Solný [-] , O. Hečko [-] (58. M. Vácha [-] ) , J. Novák [-] , M. Mikšík [-] , M. Hřivnáč [-] , V. Kubesa [-] , L. Haas [-] (31. J. Srubek [-] )

ŽK: 33. D. Krayzel , 88. V. Vavrečka - 32. J. Srubek .
Hráči zápasu: V. Vavrečka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PINČEK Milan - JANIK Jakub, JUCHELKA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Komárov se poslední kola trápí a v Tėškovicich asi nepřekvapí.

Tip: výhra domácích