M. Mészáros 36.
M. Janda 66. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice zahodily penaltu i početné výhodu, v Klatovech prohrály


Branky


18

Klatovský celek se mohl ve druhém utkání divizní skupiny A opřít o svého brankáře, který v prvním poločase lapil penaltu a ve druhém byl jistotou, přes kterou v době oslabení neprošlo do sítě už nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra začala obezřetně na obě strany a do první branky bylo pramálo šancí na vstřelení branky. Až ve 36. minutě se po rohovém kopu opřel do míče Ferko, jeho střela byla ještě vytěsněna, ale domácí kapitán Milan Mészáros byl ve vzduchu nejvýše a míč uklidil přes popadanou obranu do soupeřovy branky. O dvě minuty později ale bylo pozdvižení na druhé straně hřiště. Nejprve domácí obrana těsně uklidila nebezpečný centr do vápna na roh a po jeho rozehrávce se do vápna drajícího se útočníka zastavil až zápasnickým chvatem domácí Adam Vacek. Ten byl odměněn žlutou kartou a Tochovice měly možnost zahrávat pokutový kop. Ten si vzal na starosti Petr Jendruščák, ale jeho slabý pokus vystihl brankář Novák. Do poločasu už se více nepřihodilo a spokojenější odcházeli klatovští.

 

Po výměně stran se brzy do gólovky dostal tochovický Petr Jendruščák a tentokrát už mířil přesně. Ve 49. minutě se po akci přes levou stranu dostal před brankáře a po přesné nahrávce měl snadnou práci se zakončením. O chvíli později svou velkou šanci zahodil hostující kapitán Sirotek, a tak přišli na řadu opět domácí. Do vápna se v 66. minutě dostával Antonín Presl, jemuž hostující obránce šlápn na nohu a sudí nařídil další penaltu v tomto utkání. K její rozehrávce se postavil po celý zápas aktivní Martin Janda a bez problémů proměnil. Stejný hráč mohl o pár minut později vedení navýšit, ale hostující brankář se tentokrát vytáhl výborným zákrokem. 

 

Závěrečných zhruba 15 minut museli ale domácí odehrát v 10 lidech. Již jednou trestaný Adam Vacek se ve skluzu pustil do jednoho ze zákroků na polovině soupeře, jenže i když vzal míč, zákrok byl tak nebezpečný, že sudímu nezbývalo nic jiného, než klatovského obránce potrestat druhou žlutou kartou. Zbytek zápasu hraly Klatovy v bloku a nakonec toto oslabení přežily.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Měli jsme 5 až 6 stoprocentních šancí, byla škoda, že jsme nedali více gólů a museli se po vyloučení jednoho hráče strachovat až do poslední minuty.




Sestavy


SK Klatovy 1898
T. Novák [-] - A. Prančl [-] , M. Lukeš [-] , M. Hoang [-] (56. A. Presl [-] ) , A. Vacek [-] , A. Suchý [-] (79. O. Mareš [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Marek [-] (79. T. Daněk [-] ) , M. Šoul [-] (84. M. Barborka [-] ) , M. Ferko [-]

SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Pazderník [-] , P. Sirotek [-] , F. Mourek [-] (76. O. Matějka [-] ) , A. Matoušek [-] , M. Kynkor [-] , P. Jendruščák [-] , V. Janů [-] (83. M. Krotký [-] ) , P. Ivaník [-] (61. F. Hadáček [-] ) , D. Dušek [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 27. M. Janda , 38. A. Vacek , 48. M. Šoul , 68. A. Prančl , 90. M. Ferko - 5. P. Ivaník , 90. P. Sirotek . ČK: 78. A. Vacek .
Hráči zápasu: M. Mészáros .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - HOCH Karel, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích