3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:30

7.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jiskra doma ovládla utkání s Tochovicemi


Branky


23

Tochovice si v minulém kole zastřílely na úkor Mariánským Lázním a s ohledem na poslední dvě ztráty domácího mužstva se dalo předpokládat velmi zajímavý souboj, kdy Jiskra chtěla svá zaváhání odčinit. To se domácím fotbalistům podařilo i zejména díky velmi dobrému výkonu Petra Vovese, který vstřelil druhou branku zápasu. V poslední minutě pak stanovil skóre zápasu na 3:0 střídající asistent trenéra Javorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Utkání s Tochovicemi se hrálo na těžkém terénu, který se nám příliš neosvědčil. Prvních 30. minut jsme byli nepřesní v kombinaci a Tochovice byli lepší. Poté jsme ale hru zpřesnili a dali gól na 1:0. Vzápětí Petr Voves zvýšil na 2:0 gólem hlavou ze standardky. Druhý poločas byl více boj, než fotbal. Zápas definitivně rozhodl Pavel Javorský gólem z 90. minuty.

SK Tochovice
Erik Šlechta, trenér: Máme zatím takové zápasy, že vyjedeme ven a jsme tam poloviční. Myslel jsem si, že by nám velké hřiště mohlo sedět, ale jak jsou kluci zvyklí na to tochovické užší hřiště, tak nedokázali vyplňovat ty krajní prostory, které bylo potřeba. Bylo to u nás s minimem bojovnosti o výsledek. Myslím si, že soupeř byl hratelný, ale to bychom museli mít jiné nasazení. Škoda naší červené karty, kdy se Čížek zastával faulovaného hráče a nedisciplinovaně strčil do soupeře.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - T. Korelus [-] , L. Korelus [-] , D. Sedláček [-] , P. Voves [-] - L. Janča [-] (72. D. Soupír [-] ) , M. Nedvěd [-] (89. M. Hojda [-] ) , A. Vlček [-] (72. M. Buršík [-] ) , K. Jahn [-] (90. O. Sloup [-] ) - - K. Bílik [-] (90. P. Javorský [-] ) , I. Vojtko [-]

SK Tochovice
O. Matějka [-] - J. Čížek [-] , M. Kynkor [-] (89. M. Benda [-] ) , P. Sirotek [-] (46. F. Mourek [-] ) , M. Čížek [-] , A. Pech [-] (79. P. Ivaník [-] ) , M. Kynkor [-] , P. Jendruščák [-] (89. O. Matějka [-] ) , V. Janů [-] , F. Hadáček [-] (79. M. Krotký [-] ) , D. Dušek [-]

ŽK: 14. A. Vlček , 17. L. Korelus , 25. T. Korelus , 57. K. Bílik , 70. L. Janča , 87. P. Javorský - 17. P. Sirotek , 48. M. Kynkor , 84. D. Dušek , 88. P. Jendruščák . ČK: 87. T. Korelus - 87. M. Čížek .
Hráči zápasu: P. Voves .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Jakub - VNUK Josef, DOHNAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích